DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:41:06

PUBG Karakter Kuponu Kazanma 2021

2021 yılının ilk güncellemesi ile oyun severlerin beğenisini toplayan PUBG oyunu, dünya üzerinde en çok oynanan mobil oyun olma özelliğine sahiptir. Oyuna eklenen yeni karakterler ve bu karakterlerin kuponlarını toplamaya yönelik adımlar ile oyuncuların farklı karakterleri oynayabilmeleri mümkün olur. PUBG karakter kuponu kazanma 2021 yılında oyuncuların en çok merak ettikleri şeylerden biridir. -

PUBG Karakter Kuponu Kazanma

PUBG oyununda yer alan karakterlerin kuponlarını kazanarak kilitlerini açabilmek mümkündür. Bu kuponları kazanabilmek için günlük görevlerin yerine getirilmesi gerekir. Karakterlerin kilidini açabilmek için biriktirilecek olan kupon sayısı, karakterin açıklama kısmında oyunculara gösterilmiştir. Günlük verilen görevleri aksatmadan yaparak istenen karakterin kilini açabilmek mümkün olur. PUBG oyunu bir karakteri canlandırmak üzerine kurulu olduğu için yeni güncelleme ile beraber eklenen karakterler oyuncular tarafından büyük bir rağbet görür.

PUBG Karakter Kuponu Alma

Oyun içerisinde karakter kuponlarını elde edebilmek için günlük görev yapmanın yanı sıra alım işlemi de gerçekleştirilebilir. Karakter kuponlarını alabilmek için iki farklı yöntem bulunur. PUBG Mobile UC adı verilen ve oyun içerisinde yer alan para birimi olarak değerlendirilen sistem ile karakter kuponu satın alınabilir. Oyun içi satın alım kısmından istenilen karakterin kuponları alınarak kilidini açabilmek mümkün olur. Bunun için ödeme kanallarından birini seçerek karakter kuponunun TL değeri üzerinden UC yüklemesi yapılması gerekir. Satın alım işleminden sonra oyuncunun hesabına karakter kuponu tanımlanır.

PUBG Karakter Kuponu Çekilişi

PUBG oyunu dünyada olduğu kadar Türkiye'de de büyük bir rağbet görür. Buna bağlı olarak pek çok web sitesinde oyuncuların karakter kuponu kazanmasına yardımcı olacak çekilişler düzenlenir. Bu web sitelerinden bir tanesi de Dost Game adı ile okuyucularına karakter kuponu dağıtmaktadır. PUBG oyunu hakkında hemen her bilginin yer aldığı web sitesinin yorum kısmına verilen bilgiler girilerek karakter kuponu çekilişine katılmak mümkün olur. Oyucuların hesaplarına tanımlanmak üzere satın alınan karakter kuponu çekilişin kazananına devredilir. PUBG karakter kuponu kazanmanın temelde üç farklı yolundan birisi de çekilişe katılmaktadır. Dost Game tarafından hazırlanan çekiliş ile kupon kazanılabilir.

DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER