DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:02

Pubg Kıyafet Değiştirme - PUBG Kıyafet Nasıl Değiştirilir?

Pubg Kıyafet Değiştirme

https://www.dostgame.com/pubg-mobile-ucPubg oyununda her oyuncunun önem verdiği farklı alanlar bulunmaktadır. Kimisi sadece oyuna odaklanarak oyundaki kalitenin ve gerçekçiliğin yüksek olmasına kafayı takarken kimisi sadecedış görünüşe önem vermekte ve onun harici hiçbir şeyi kafasına takmamaktadır. Örneğin bazıları alınan silahtan giyilen kıyafete kadar tüm konuları önemserken bazı oyuncular pro olmasına rağmen hiçbir şekilde bu durumlar önemsememektedir. Bu makalemizin konusu ise bunları önemseyen oyuncular için Pubg Kıyafet Değiştirme işleminin nasıl yapılacağıdır. Bu işlemi yaparken dikkat edilmesi gereken bazı ufak noktalar bulunmaktadır. Bunlara dikkat ederseniz kıyafet değiştirme işlemini hızlıca ve sorunsuz bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

PUBG Kıyafet Nasıl Değiştirilir?

  1. İlk olarak oyunda ana sayfada olmalısınız.
  2. Buradan sol alt kısımda yer alan “envanter” sekmesine tıklayalım
  3. Tıkladıktan sonra sağ tarafta kıyafet, silah, araba ve diğer çeşitli aksesuarlar açılacaktır.
  4. Buradan kıyafet sekmesine tıklayarak oyuncumuza istediğimiz kıyafeti seçebiliriz.
  5. Bunun yanında aynı sekmede başlık, bıyık ve saç gibi fiziksel özelliklerini de değiştirme şansına sahibiz

Bu işlemi yaptıktan sonra kaydet butonuna tıklamadan çıkış yaparsak oyuncu eski kıyafetlerine geri dönecektir. Yani seçme işlemi yaptıktan sonra kaydet demeli ya da direkt olarak çıkış yaparsak gelen uyarıya evet cevabı vermeliyiz. Bu uyarıda sistem size kıyafet değiştirdiniz ancak kaydetmediniz kayıt edilsin mi? Diye sormaktadır. Eğer buna hayır cevabını verirseniz sistem onu kaydetmeden çıkacaktır.

PUBG Kıyafet Değiştirme Sorunu

Bazı durumlarda kıyafetler bir bütün olarak değişmektedir. Örneğin oyuncu karaktere ait ayakkabıyı çok seviyor ve bunu değiştirmek istemiyor. Ancak başka bir kıyafet seçtiğinde o ayakkabılar gidiyor onun yerine yeni almış olduğu kıyafete ait olduğu ayakkabılar geliyor. Bunun biz çözümü var mıdır? Buna bir çözüm maalesef yoktur. Bu durumda oyuncu aynı ayakkabının kalmasını istiyorsa kıyafetlerin içinde ayakkabı eklentisi olmayanı seçmek zorundadır. PUBG kıyafet nasıl değiştirilir sorusu işte bu sayede cevaplanmış olmaktadır. Siz de kılık, kıyafet, şapka, silah, araba, maske ve akla gelip gelebilecek her türlü aksesuar ihtiyaçlarınız için bu sekmeyi kullanabilir ve işlemi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.