DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:39:58

Pubg Lite İsim Değiştirme

Pubg Lite İsim Değiştirme

Oyuncuların severek oynadıkları PUBG, birçok sürümünün olmasına rağmen çoğu cihazı ve tableti desteklemektedir. Oyunun PlayStore ve AppleStore’dan indirilebilmesinin yanı sıra çeşitli apk dosyaları ile indirilebildiği de bilinmektedir. Bu sürümlerin hem bilgisayar hem de telefonu desteklemesinin yanında son olarak bir de PUBG Lite sürümü piyasaya sürülmüştür. Bunun amacı telefonu ya da tableti PUBG için gerekli koşulları sağlamayan oyunculara kolaylık sağlamaktır. Lite sürümde grafik kalitesi ya da oyunun ekran kalitesinde herhangi bir değişiklik olmamaktadır. Arka planda düşürülen bazı özellikler lite sürümünün oyuncular tarafından tercih edilmesine neden olmaktadır. Oyuncuların lite hakkında merak ettikleri bir diğer konu da isimlerini nasıl değiştirecekleridir. Pubg Lite İsim Değiştirme işlemi ise sanılanın aksine oldukça basittir. Oyuncular PUBG’nin lite sürümünde de isimlerini kolayca değiştirebilmektedirler.

PUBG Lite İsim Değiştirme Nasıl Yapılır?

  1. Öncelikle bu işlem oyun içinden yapılmaktadır.
  2. İsim değiştirme ve kullanıcı adı değiştirme kavramları aynı şeydir.
  3. Oyun içinde ana ekranda ayarlar sekmesine girilir.
  4. Buradan envanter sekmesi tıklanarak fare yardımıyla sayfanın en altına inilir.
  5. “Yeniden adlandır” butonuna tıklanır ve yeni nickname yani kullanıcı adı yazılır.
  6. Açılan iletişim kutusuna yeni kullanıcı adı yazılır ve onaylanır
  7. Burada sistem herhangi bir hata veriyorsa dikkat edilmesi gereken husus o kullanıcı adının kullanılıyor olabileceğidir.
  8. Eğer direkt olarak onaylarsa işlem başarılı olarak sonuçlanmış demektir.
  9. Tüm işlemler akabinde kaydet butonuna tıklanarak ayarlardan çıkış yapılır.

Pubg’de kullanıcı adı değiştirme işlemi işte bu kadar basittir. Bazı durumlarda oyuncuların “yeniden adlandırma kartı”na sahip olmaları gerekmektedir. Bu kart olmadan sistem size oyuncu adınızı değiştirme şansı sunmayacaktır. Yani yukarıdaki işlemleri yapmak için envanter sekmesine girdiğinizde bu işlem onay almıyorsa bilin ki sistem sizden PUBG Lite kullanıcı adı değiştirme işlemi için yeniden adlandırma kartı istiyordur. Bu kartın kazanılabileceği çeşitli oyun içi etkinliklerinin sayısı da bir hayli fazladır. Siz de oyun içi bu etkinliklere katılarak yeniden adlandırma kartı kazanabilir ve bu kartı yeni bir kullanıcı adı belirlemede kullanabilirsiniz.