DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:05

PUBG Maskara Seti Nasıl Alınır?

PUBG Maskara Seti Nasıl Alınır?

PUGB oyununun böylesine popüler olmasının birçok nedeni vardır. Oyun 2016 yılında piyasaya sürüldüğü andan itibaren kullanıcı sayısını günden güne arttırmıştır. Hem mobile de hem de bilgisayarda böylesine bir başarı yakalayan oyun sayısı oldukça azdır. Oyunun bu başarısında kuşkusuz mükemmel konusu ve grafiklerinin yanında çeşitli hediye paketleri de yer almaktadır. Bu da akıllara PUBG Maskara Seti Nasıl Alınır sorusunu getirmektedir. Çünkü kullanıcılar bu seti oyun içinde satın alabilmek istemekte ve gerekirse bedava gerekirse paralı olarak bu işlemin yapılabilmesi mümkün olmaktadır.

PUBG Bedava Maskara Seti Satın Almak

PUBG maskara seti bilindiği üzere oyun içindeki kaplamalara verilen addır. Bu setin içeriğinde Uçak kaplaması ve Silah kaplamalarının yanında çanta, paraşüt ve kostüm gibi kullanıcı için en gerekli eşyalar bulunmaktadır.  Bu setler bedava alınabildiği gibi oyun içinde de paralı olarak satın alınabilmektedir.

PUBG Maskara Seti Nasıl Satın Alınır?

  1. İlk yol maskara setini oyun içinde satın almaktır
  2. Oyunda yer alan sandıklardan seti kazanabilmek mümkündür.
  3. Forumlarda ya da oyun sitelerinde yer alan çekilişlere katılmak

Bu 3 yöntem setin alınabileceği en ideal yollar olarak karşımıza çıkmaktadır. Ancak sandıklardan genellikle tam liste çıkmamaktadır. Bu da kullanıcının içerikleri sandıkları gezerek toplaması ve hepsini tamamlaması anlamına gelmektedir. Maskara setleri sandıklardan çıkarsa genel olarak seviyelerin en düşük halleri ile oyuncuya ulaşmaktadır. Bu durumda bulunan ve edinilen maskara setinin seviyesini yükselterek daha pro bir görünüme sahip olmanız sizler için iyi olacaktır. Onun harici dikkat edilmesi gereken bir diğer husus ise forumlarda satılan maskara seti satın almalarını yapmaktır. Ancak burada kesinlikle dikkat edilmesi gereken husus ise bu seti almadan kesinlikle ödeme yapmamanızdır. Çünkü PUBG ucuz maskara seti sattıklarını iddia ederek insanları dolandıran kişi sayısı günümüzde oldukça fazladır. Genellikle yabancı kaynaklar ülkemizde satış açmakta ve para biriminden dolayı bunu ucuza verdiklerini söylemektedirler. Bu kesinlikle yalandır ve dolandırılma ihtimaliniz yüksektir. O yüzden yukarı belirtmiş olduğumuz yöntemler dışında maskara seti edinmeniz site editörlerimiz tarafından tavsiye edilmemektedir