DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:41:06

PUBG Mobil Güncelleme Ne Zaman Gelecek?

Dünya genelinde en popüler oyunlardan bir tanesi olarak bilinen PUBG Mobil'in yeni güncellemesi duyuruldu. PUBG Mobil güncelleme ne zaman gelecek? Sorusuna cevap arayan oyuncular için 1.1 güncellemesinin ardından 1.2 güncellemesinin de müjdesi verildi. Sosyal medya platformlarında yeni güncelleme için oldukça heyecanlı olduklarını söyleyen oyuncular, yeni güncellemenin tarihini merak ediyorlar.

PUBG Mobile Güncellemesinin Yayın Tarihi

1.1 güncellemesinin ardından geliştiriciler tarafından açıklanan yeni güncelleme ile ilgili bilgiler gelmeye başladı. 12 Ocak tarihi itibari ile tüm oyuncular için hazır olan yeni güncelleme oyunculara çok farklı bir dünyanın kapılarını açıyor. Oyun sunucusunun bakım için kapatılmayacak olması da olumlu gelişmelerden birisi.

PUBG Mobile Güncellemesinin Dosya Boyutu

PUBG Mobil oyununun geliştiricileri IOS ve Android cihazlarda yer alacak yeni güncellemenin dosya boyutunu içeren bir yama yayınladı. PUBG Mobil'in yeni güncellemesi için Android cihazlarda 615 MB depolama alanına ihtiyaç duyulurken, IOS cihazlarda ise 1.5 GB depolama alanına ihtiyaç olacak. 12 Ocak ile 17 Ocak tarihleri arasında oyunu güncelleyen kullanıcılar bazı ödüllere de sahip olacak.

PUBG Mobile Güncelleme Ödülleri

Dünyanın en çok oynanan mobil oyunlarından bir tanesi olan PUBG Mobile, her güncellemesinin sabırsızlıkla beklendiği geniş bir kitleye hitap etmektedir. Yeni güncellemesi ile beraber oyunculara ödüller dağıtma yolunu seçen geliştiriciler; • 2.888 BP • 100 AG • Acolyte of Justice Sırt Çantası (3d) şeklinde ödül dağıtımı yapmışlardır. Oyunun eski sürümünü barındıran oyuncular, yeni sürümü indiren kişiler ile takım olamazlar. Bu nedenle yeni güncellemenin indirilmesi gerekir.

PUBG Mobile Güncellemesi Yama Notları

PUBG Mobil'in yeni güncellemesi ile beraber geliştiriciler tarafından oluşturulan yama notları;

• Runic Power Gameplay (12 Ocak'tan 7 Mart'a kadar)

• Power Armor Mode (5 Şubat tarihinde EvoGround'da çıkacak)

• Metro Royale: Honor (12 Ocak'tan sonra)

• Güvenlik İyileştirmeleri

• Silah Dengeleme: Yivli Keskin Nişancı Tüfek Geliştirmeleri

• Temel performans iyileştirmeleri

DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER