DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:41:20

PUBG Mobile 16. Sezon Ne Zaman Geliyor?

PUBG Mobile 16. Sezon Ne Zaman Geliyor?

PUBG Mobile tüm dünyada ve ülkemizde oldukça popüler olan Mobile oyunlardan biridir. Şu an oyunun 15. sezonu devam ederken 16. sezon ile alakalı bilgiler de gelmeye başladı. PUBG Mobile oyununun yeni sezonu olan 16. Sezon Royale Pass sevenleri ile buluşmayı bekliyor. Oyunun fanatikleri ise yeni sezonu sabırsızlıkla bekliyorlar.

PUBG Mobile 16. Sezon Ne Zaman?

Her sezonda olduğu gibi bu sezonda da PUBG Mobile uc oyununda, oyuncuları birbirinden güzel hediyeler beklemektedir. PUBG Mobile oyununda sezonlar yaklaşık 2 ay sürmektedir. 15. sezonunda 15 Kasım tarihinde biteceği ve yeni sezonun geleceği bilinmektedir. 15. sezonun bitmesi ile birlikte de oyuncular yeni sezon ile buluşacak. Oyunun yeni sezonu oyuncular tarafından şimdiden sabırsızlıkla beklenmektedir. PUBG Mobile 16.sezon tahmini olarak 21 Kasım tarihinde yayınlanması bekleniyor. Ancak yapılan duyuruya göre son sezonun 1.1 beta sürümü 15. sezon bitmeden oyunculara tanıtılacak.

PUBG Mobile 16. Sezon Ödülleri Nelerdir?

PUBG Mobile yapımcıları her sezon olduğu gibi yeni sezonda da oyunculara pek çok hediyeler hazırladı. Bu yeni ödüller ile oyun çok daha renkli ve eğlenceli olacak gibi görünüyor. 16. sezonda oyuncular hem maç kazanmak için uğraşacak hem de yeni silah kaplamaları ile birbirinden güzel kıyafetleri elde etmeye çalışacaklar

PUBG Mobile 16.Sezon hediyeleri şu şekilde;

Freeze Gun RP M16 Kaplama Chrismas Modu Çeşitli Kıyafetler Dacia Kaplama Fatih çerçevesi Hastalık Modu RP Toros Kaplama Tava Fırlatma M762 Kaplama Karanlık Mod UMP Deseni Yeni Bootcamp Premium Sandık Yükseltilebilir AKM Çeşitli Çanta Desenleri Çeşitli El Bombası Desenleri Scar L Kaplama Çeşitli Kask Desenleri gibi hediyelere PUBG Mobile UC alarak sahip olabilirsiniz.

PUBG 15. Sezonda Neler Vardı?

PUBG 15. sezonda da oyuncular pek çok yenilik ile karşılaştılar. ağır silahlar, yeni ve farklı silahlar, Silahlı helikopterler ile oyun çok daha heyecanlı bir hal aldı. Roketatar özelliği sayesinde üstlere hakimiyet kurmak çok daha kolay oldu. Bununla birlikte yepyeni ve farklı ögeler de oyuncular ile buluştu. PUBG 16. sezon ile oyuncular pek çok farklı öge ve silah ile karşılaşacak gibi görünüyor. Bu güncelleme ile oyun artık çok daha heyecanlı bir hal alacak.

DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER