DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:01

Pubg Mobile Bedava Emoji Alma

Pubg Mobile Bedava Emoji Alma

Oyun içinde olduğu kadar oyun dışında da tam reaksiyon almayı başaran PUBG mobile günümüzde artık bilgisayar üzerinden de oynanabilmektedir. Oyunda çeşitli hediyelerin ve kuponların olması da oyuncuların oldukça sevdikleri özelliklerdendir. Oyun içinde çevrilebilen PUBG çarkları da gene oyuncuların çok sevdiği uygulamalardan bir tanesi olarak karşımıza çıkmaktadır. Oyuncuların oldukça merak ettiği konulardan bir tanesi de Pubg Mobile Bedava Emoji Alma işlemidir. Bedava emoji alma işlemi oyuncular arasında oldukça popüler olan bir uygulamadır.

PUBG Bedava Emoji Alma

  1. Öncelikle PUBG nin sanal mağazası olan SHOP kısmına giriş yapılır
  2. Sonrasında sağ alttan ödülleri al sekmesine tıklanır
  3. Alt kısımlarda bulunan çocuk şapkasına tıklanır ve kalıcı olarak satın alınır
  4. Bu şapka satın alındıktan sonra oyuncuya kalıcı dans verilecektir.
  5. Sonrasında tekrardan envanter sekmesine gelelim
  6. Yani kısaca bedava emoji almanın yolu şapkayı kalıcı olarak satın almaktır.
  7. Şapkanın ücreti de oldukça uygun olduğundan dolayı bunu satın alan oyuncu aynı zamanda emojileri de satın almış olacaktır.
  8. Hangi şapkalardan emoji verip vermediğini öğrenmek için ise maalesef şapkayı satın alıp denemek gerekmektedir.
  9. Ancak çocuk şapkası satın alındığında kullanıcıya bedava emoji verildiği kanıtlanmış bir gerçektir.
  10. Bunun için işlemin kalıcı olarak satın alınması gerekmektedir.

Görüldüğü üzere PUBG’de bedava emoji bu şekilde alınmaktadır. Her ne kadar adı bedava olsa da şapka alındığında hediye edildiği görülmektedir. Bu da bedava emojiyi satın almak için bir ön koşul olduğuna işaret etmektedir. Ancak bazı şapkalarda emoji olmadığı da dikkate alınırsa kişilerin neden böyle bir işleme gerek duyduğu ne t bir şekilde anlaşılmaktadır. PUBG bedava emoji alma işlemi işte bu kadar basittir. Siz de yukarıda yazılı olan adımları uygulayarak bedava emojinize sahip olabilirsiniz. Hangi şapkalardan emoji varsa direkt denemeden onlardan satın alma şansınız da bulunmaktadır. Bunlar ise genellikle telegram, whatsupp ve benzeri gruplarda kullanıcılar tarafından açıklanmaktadır. Bu gruplara katılarak verilen tavsiyelere uymanız da sizler için faydalı olacaktır.