DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:41:06

PUBG Mobile Dünyasında Kara Kış Başladı

Oyunseverlerin beklediği haber geldi: pubg mobile dünyasında kara kış başladı ve PUGB Mobile’in güncellemesinin adı ‘Winter Festival’ (Kış Festivali) oldu. Dünya genelinde 600 milyon oyuncu ve takipçi sayısını geçen PUGB Mobile, resmi internet sitesi üzerinden yeni güncellemesini kullanıcılarına duyurdu. Oyuncularına sunduğu birçok güncelleme sayesinde, farklı silah, araç, oda, oyun sahası, aksesuar ve ekipman çeşitleri sunan PUGB Mobile, Winter Festival güncellemesi ile oyunda farklı bir boyut yaratacak. Oyunda sadece nişancılık yetenekleri değil, sürüş yetenekleri de ön plana çıkıyor. Bu da alışılagelmiş PUGB Mobile sisteminden oldukça farklı bir durum.

Winter Festival Güncellemesinde Snowboard Özelliği

PUGB Mobile merakla beklenen son güncellemesi olan ‘Winter Festival’in tanıtımını yaptı. Yeni güncelleme ile oyunun boyutu 613 MB, indirme süresi ise 5 dakika olacak. iOS ve android uyumlu cihazlardan PUGB Mobile Winter Festival indirilebiliyor. Oyunda dikkat çeken yenilik; snowboard ekipmanı. Kar üzerinde sürüş becerilerinizi göstereceğiniz snowboard ile freestyle hareketleri yapabileceksiniz. Aşağı inişlerin oldukça hızlı olacağı snowboard ile tekrar yukarı çıkmanız zaman alıyor.

PUGB Mobile Winter Festival Mekanik Öfke!

PUGB Mobile Winter Festival’de farklı bir oyun etabı da oluşturuldu; ‘Mekanik Öfke’. Yeni eklenen Mekanik Öfke modunda toplamda 12 PUGB oyuncusu yer alıyor. 2’şer kişilik ekiplerin birbirlerine üstünlük kurmaya çalışacağı savaşta bir kullanıcı sürücü diğer kullanıcı ise nişancı profilinde. Arkadaşınızla ekip oluşturarak, bu yeni oyun modunu deneyebilirsiniz. İçerisinde iki farklı oyun etabı bulunan Mekanik Öfke modu, gerçek bir mücadele ortamı sunuyor.

PUGB Mobile Winter Festival’de Puan Sandıklarını İlk Siz Toplayın

PUGB Mobile Winter Festival’in Mekanik Öfke modundaki diğer oyun ise puandaki hedef ise puan sandıklarını toplamak. Bu bölümde, sonsuz şekilde canlanma hakkı da bulunuyor. Elde edilmesi gereken puan sandıkları, izleyeceğiniz haritada yer alıyor. Kazanmanız için, gereği kadar puan sandığı toplayan ilk ekip olmanız gerekiyor. Aracınız imha edilirse oyun sürecinde elde ettiğiniz tüm puan sandıkları da yok oluyor. Bu oyun modunda yapacağınız tek kritik hata ile oyunda oldukça geri düşüyorsunuz.

PUBG MOBİLE UC Satın Al

DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER