DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:39:55

Pubg Mobile Eposta Değiştirme

Pubg Mobile Eposta Değiştirme

Çin – Kore ortak yapımı en güzel oyunlardan biri olan PUBG, ülkemizde de oldukça sevilmekte ve tercih edilmektedir. Oyunda sürekli geliştirilebilir karakterlerin olması ona olan bağlılığın artmasına neden olmaktadır. Türk oyucunlar başlangıçta oyunu 2’li ve 3’lü modlarda sıklıkla oynasalar da sonralarda bununla da yetinmeyerek Çin ve Kore ülkeleri serverlarına giriş yaparak oynamaya başlamışlardır. Oyunun online oynanabilmesi tabi ki güzeldir ve tüm dünyada evrensel bir kite oluşturmaktadır. Ancak bunun bazı dezavantajları da vardır. Örneğin PUBG hesabınıza bu ülkelerden çeşitli saldırılar gerçekleşebilir. Bu saldırıların gerçekleşmesi akabinde hesabınızı çaldırma ihtimaliniz dahi olabilir. Bu hususta kullanıcılara hesaplarına saldırı yapıldığını düşünür ya da şüphelenirlerse kendilerini garanti altına almak amacıyla Pubg Mobile Eposta Değiştirme yapmayı tercih etmektedirler. Çünkü art niyetli kullanıcılar sizin PUBG şifrenizi bilmeseler dahi e posta üzerinden şifre unutmuş gibi yaparak hesabınızı çalmaya yeltenebilmektedirler.

PUBG Eposta Değiştirme Nasıl Yapılır?

  1. PUBG hesabına bağlı e posta hesabını değiştirmenin çeşitli yolları bulunmaktadır.
  2. En güvenilir ve en hızlı yöntem PUBG destek ekibine konuyu anlatır bir makale yazarak bilet açmaktır.
  3. Hesabınızın tehlikede olduğunu belirtir şüphelerinizi söylemeniz akabinde eski e posta ve yeni e posta hesabınızı yazarak hesabın değiştirilmesini sağlayabilirsiniz.
  4. Burada PUBG destek ekibi yeni mail adresinin size ait olduğunu teyit etmek için bu mail adresine doğrulama kodu gönderecektir. Bu kod onaylamanız durumunda e posta değiştirme işlemi gerçekleştirilecektir.

Eposta değiştirme işleminin yanında direkt olarak ilgili mail hesabını kaldırma ve sonrasında yeni mail hesabı tanımlama işlemi de yapabilirsiniz. Bu durumda da PUBG Eposta değiştirme ile aynı kriterler karşılanmış olacaktır. Bunun için ilgili mail adresi açılarak ayarlarına girilir. Buradan bağlı hesaplar sekmesine tıklanır ve uygulamaların içinden PUBG bulunarak bağlı hesabı kaldır seçeneği işaretlenir. Hesabı değiştirme işlemi PUBG’nin bazı sürümlerinde oyun içinden de yapılabilmektedir. Bu da ana ekranda ayarlar sekmesinde bağlı hesap ve uygulamalar adımından gerçekleştirilmektedir. Ancak buradan hesap değiştirme işlemi değil direkt olarak bağlı e posta hesabını kaldırma işlemi gerçekleştirilmektedir.