DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:39:59

Pubg Mobile Kore Versionu Nasıl İndirilir?

Pubg Mobile Kore Versionu Nasıl İndirilir?

Oyuncular arasında oldukça popüler olan PUBG, çoğu ülkede oldukça fazla talep gören nişangâh oyunlarının başında gelmektedir. CS:Go, Valorant ve Zula gibi oyunların en büyük rakibi kabul edilen PUBG piyasaya sürüldüğü 2016 yılındna itibaren bu alanda söz sahibi olmayı başarmıştır. Oyunun farklı modları olması da ona olan talebi arttan etmenlerden en önemlileri olarak öne çıkmaktadır. Oyunun farklı modları olmasının yanı sıra farklı sürümleri de yayınlanmaya başlamıştır. Kullanıcılar arasında en popüler olan versiyon ise PUBG’nin kore versiyonudur. Peki son zamanlarda adını sıklıkla duymaya başladığımız Pubg Mobile Kore Versionu Nasıl İndirilir?

PUBG Kore Versiyonu Nasıl İndirilir?

  1. Bu işlemi bulunduğunuz ülke dolayısıyla PlayStore ya da AppleStore’dan yapabilmek mümkün değildir.
  2. O yüzden öncelikle telefona TapTap isimli uygulamayı indirmeniz gerekmektedir.
  3. Sonrasında “bilinmeyen kaynaktan yüklensin mi?” sorusuna evet demeyi unutmayın
  4. Taptap uygulamasını yüklemeniz akabinde ekrana uygulama simgesi gelecektir.
  5. Sonrasında Taptap uygulamasını açarak arama motoruna “PUBG Mobile Korea” yazmanız ve çıkan uygulamayı indirmeniz gerekmektedir.

İndirmeniz akabinde kurulum işlemine izin vermeniz istenecektir. Bu işleme de izin verdikten sonra PUBG mobile’in Korea versiyonu telefona kurulmaya başlanacaktır. Telefonunuzda yüklü olan normal PUBg uygulamasını kaldırmanız gerekmemektedir. Bu uygulamaların ikisi telefon işlemcisi tarafından farklı 2 uygulama olarak algılanmaktadır. Oyunu TapTap uygulaması üzerinden indiriyor olmanız da telefonunuza herhangi bir virüs bulaşmasını engelleyecektir. PUBG Mobile Kore Versiyon indirme işlemi normal PUBG’yi kaldıran her telefonda desteklenmektedir.

Bu uygulamayı indirmenin farklı yöntemleri de bulunmaktadır. Örneğin direkt olarak Google arama motoruna “PUBG mobile Kore sürümü apk” yazarak da bu uygulamayı telefona indirmek mümkündür. Ancak direkt olarak bu apk indirmelerinde telefon virüslerin saldırısına açık hale gelmektedir. Bizler o yüzden Kore versiyonu indirirken TapTap uygulamasını paravan olarak kullanmanızı öneriyoruz. Bu sayede Kore versiyonu telefon ya da tabletinize indirilmeden önce taramadan geçecek ve güvenilir sitelerden indirme işlemi sağlanacaktır. PUBG Mobile Kore versiyonunu indirmenin en garanti ve güvenilir yolu yukarıda sizlere açıklanmıştır.