DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:09

Pubg Mobile Lite Giysi Kuponu Nasıl Kullanılır?

Pubg Mobile Lite Giysi Kuponu Nasıl Kullanılır?

Lightspeed & Quantum firmasının geliştirdiği oyun olan Pubg Mobile Lite 2019 yılında piyasaya sürülmüştür. Pubg oyunu kendini geliştirmiş ve sürekli geliştiren bir oyundur. Oyunun geliştirileri oyunun seyir ve oynanma zevkini artırmak için bazı uygulamalar yapmaktadır. Bunlardan biri de kupon yoluyla giysi kazanmak. Kazandığınız giysilerle kahramanınızı giydirebilirsiniz. Bu gibi öğeler edinmek de oyunun zevkini artırmaktadır. Bizler de bu yazıda sizlere Pubg Mobile Lite giysi kuponu nasıl kullanılır sorusunu yanıtlamaya çalışacağız.

Pubg Mobile Lite Giysi Kuponu Kullanma Adımları

Daha düşük donanım sahibi cihazlar yoluyla oynanan oyunda sandıklardaki bu giysi kuponu şu şekilde kullanılabilir;

Giysi kuponuna sahip olmak için öncelikle oyundaki sandıkları açmanız gerekmektedir. Bu sandıklarda yer yer kullanılabilecek giysi kuponları verilir. Kullanmanız için de envanterinize gidip kuponu bulunuz. Sonrasında da kupona tıklayın ve artık kuponu kullanabilirsiniz. Daha detaylı anlatmak gerekirse aşağıdaki adımları tek tek takip ederek kuponları kullanabilirsiniz.

  1. Kuponlarınızı öncelikle kontrol etmelisiniz. Bunun için de envanterinize gidin ve ne kadar kuponunuz olduğunu kontrol edin.
  2. Kıyafet kuponlarına tıklayın ve sonrasında da kullan tuşuna tıklayın.
  3. Bunun sonrasında artık kuponlarınızı kullanabilirsiniz. Yeni giysiler edinebilir, oyununuzun keyfini daha güzel noktalara çıkarabilirsiniz.

Oyuncular adına en büyük soru işareti de giysi kuponlarının nasıl kazanılacağı. Bu kuponları kazanmak için de bazı adımları uygulamalısınız. Bu uygulamalar sonucunda kahramanınıza giysi giydirmek için gerekli kuponları kazanabilirsiniz. Bu adımlar şöyledir;

  • Sandık açmak size kupon kazandırabilir.
  • Oyundaki görevlerin yerine getirilmesi de size giysi kuponu kazandırır.
  • Yayıncılar zaman zaman promosyon kodları verir. Bu kodları kullandığınızda redeem code bölümünden de kupon kazanılabilmektedir.

Bu basamakları uyguladığınız zaman kahramanınızı giydirebilir, ona daha farklı bir şekil ve tarz verebilirsiniz. Kuponunuzu artırmanın bir yolu da fazlaca sandık açmaktır. Bu sandıklardan birçok eşya da elde edebilirsiniz. Yani oyuncular bunu kolay hale getirmek amaçlı olabildiğince sandık açmalıdırlar.

Pubg Mobile Lite giysi kuponu kullanma adımları konusu merak edilen bir husustur. Bizler de bu yazımızda bu konuya açıklık getirmeye ve merakı gidermeye çalıştık.