DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:52

PUBG Mobile Lite Nasıl Giriş Yapılır?

PUBG dünya çapında milyonlarca oyuncuya sahip olan online bir oyundur. Oyuncular tarafından en çok tercih edilen PUBG Lite ise mobil sürümüyle tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. PUBG Lite, PUBG ile hemen hemen aynı haritalara sahip ve kalite olarak hemen hemen aynıdır. Genel olarak oyuncuların bir kısmı PUBG Lite oyununa yönelmiş ve oyun üzerinden hesap yükseltmeye başlamışlardır. Mobil üzerinden de yaygın bir şekilde oynanan PUBG Lite, bazı oyuncuların kafasında yeni soruların doğmasına neden oluyor. Genel olarak oyuncular pubg mobile lite nasıl giriş yapılır? Sorusunu merak ediyorlar.

PUBG Mobile Lite Giriş

İlk olarak oyunun telefona indirilmesi ve kurulması gerekiyor. Oyun, cihaza indirildikten sonra kurulumu yapılır ve eğer hesap yoksa hesap açma işlemi uygulanır.

PUBG Mobile Lite girişi şu şekildedir;

• Oyun ilk olarak cihaza indirilir ve kurulumu yapılır.

• Hesap yoksa kullanıcı hesabı oluşturulur ve hesap mail üzerinden doğrulanır.

• Cihaz üzerinden oyun açılır ve giriş bölümüne girilir.

• E-posta ve şifre ilgili alana girilir.

İlgili alanlara e-posta ve şifrenin girilmesiyle birlikte oyun otomatik olarak açılacaktır. Oyun açıldıktan sonra 'sol alt' kısımda yer alan 'Başla' butonuna basılır. Eşleşme işlemi yapıldıktan sonra oyuna başlanır.

PUBG Mobile Lite Nasıl Oynanır?

PUBG Mobile ile aynı giriş ve aynı oynanış tarzına sahip olan PUBG Mobile Lite, kolay bir oynanış tarzına sahiptir. Oyun, cihaza indirildikten sonra kurulumu yapılır ve oyuna girilir. Oyuna başladıktan sonra komut tuşları vasıtasıyla oyun oynanır. Tıpkı PUBG Mobile ile aynı oynanış tarzına sahiptir.

PUBG Mobile Lite Farkı Nedir?

PUBG Mobile Lite sürümü, diğer sürümlere göre son derece hafiftir. Oyunun hafifliği sayesinde cihaz pek fazla ısınmaz ve kasmaz. Çeşitli donma işlemleri de Mobile Lite üzerinde görülmez. PUBG Mobile Lite, daha hızlı ve akıcı bir yapıya sahiptir. Bu sebepten dolayı birçok oyuncunun tercihi oluyor. Oyun, sade yapısıyla da tüm dikkatleri üzerine çekiyor ve oyuncuların karışıklık yaşamasını engelliyor. Oyun, çeşitli yazılımlar sayesinde bilgisayarlarda da rahat bir şekilde oynanıyor.