DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:05

PUBG Mobile Lite Server Değiştirme

PUBG Mobile Lite Server Değiştirme

30 Temmuz 2016 yılında piyasaya sürülen PUBG kısa zamanda bu kadar büyük bir kullanıcı kitlesine ulaşmayı başaran nadir oyunlardan bir tanesidir. Bilindiği üzere oyun başlangıcında 100’e yakın oyuncu bir uçağın içinde oyuna başlamakta ve istedikleri yerde kendilerini aşağı salarak materyal edinerek birbirleri ile savaşmaktadır. Oyunun böylesine ilgi çekici bir konuya sahip olması ona olan talebi de kuşkusuz arttırmaktadır. Oyunun boyutunu büyük bulan ya da biraz daha hızlı şekilde oynamak isteyenler için geliştirilen Lite modu da kullanıcılar arasında gene oldukça popülerdir. Kullanıcıların bu mod hakkında merak ettikleri bir soru ise PUBG Mobile Lite Server Değiştirme işleminin nasıl yapılacağıdır. Çünkü sunucu değiştirmek oyuna daha fazla heyecan katabilmekte ve farklı tarzda oyuncularla bu deneyimi yaşama fırsatı sunmaktadır.

PUBG Sunucu Nasıl Değiştirilir?

  1. PUBG’de sunucu değiştirme işlemi oldukça basittir.
  2. Öncelikle ilk olarak yapılması gereken işlem PUGB mobile oyununu açmaktır.
  3. Sonrasında ana menü üzerinden “sunucu” sekmesi bulunur ve tıklanır.
  4. Burada karşınıza Kuzey Amerika, Avrupa, Güney Amerika ve Asya adında farklı sunucular açılacaktır.
  5. Bu sunuculardan birini seçmeniz ve kaydet butonuna basmanız sunucu değiştirme işleminin başarıyla sonuçlanasına neden olacaktır.
  6. Burada dikkat etmeniz gereken husus sunucu değiştir sekmesine tıkladıktan sonra geçen sürede oyunu kapatmamanız ya da şarjınızın bitmemesidir.
  7. Çünkü sunucuyu seçseniz dahi işlem tam anlamıyla onaylanmazsa sunucu değiştirilemeyecektir.

Görüldüğü üzere PUBG sunucu değiştirme işlemi işte bu kadar basittir. Hangi sunucuyu seçeceği konusunda kararsız kalanlara önerimiz ise ping değeri en az olan sunucunun tercih edilmesidir. Bu sizin internetinizin hızına göre ping değeri düşük yani kasması en az olan sunucu anlamına gelmektedir. Burada sunucu değiştirmek için farklı bir yöntem daha bulunmaktadır.

  • PUBG Mobile Lite üzerinden dünya sohbetini açmak
  • Bir takıma katılmak için 2. Seçeneğe tıklamak
  • Farklı sunucularda yer alan bir lobi bulmak
  • Sizinle farklı sunucuda olan bir lobiye geçiş yaptığınızda otomatik olarak sunucunuz da değişecektir. Burada dikkat edilmesi gereken nokta sohbetten farklı bir lobi bulmaktır.