DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:41:06

PUBG Mobile Premium Sandık Ne Zaman Yenileniyor 2021

PUBG Mobile, mobil oyunlar içinde en sevilen ve en rağbet gösterilen oyunlardan biri olarak her gün kullanıcı kitlesini artırarak devam etmektedir. İlk çıktığı zamandan beri popülaritesini koruyan bir oyun olan PUBG Mobile oyunu içerisinde ilk zamanlar premium sandıklar bulunmaktaydı. Fakat belli bir zaman sonra bu premium sandıklar nedeni bilinmeden kaldırılmıştı. Premium sandıkların yerine gelen özel sandıklar, kullanıcıları pek tatmin etmediği için ‘PUBG Mobile premium sandıklar ne zaman yenileniyor?’ adlı soruyu araştırmaya da başladılar. Gelin sizin için araştırdığımız, ‘PUBG Mobile Premium Sandıklar Ne Zaman Yenileniyor 2021’ sorusunun cevabını hep birlikte öğrenelim.

PUBG Mobile Premium Sandık Gelecek mi?

PUBG Mobile oyununda, çeşitli zamanlarda oyun geliştiricileri tarafından iyileştirmeler ve geliştirmeler yapılmaktadır. Bununla birlikte 2020’nin sonlarına doğru gelmesi beklenen PUBG mobile premium sandık ne zaman yenileniyor 2021, hala gelmediği için açıkçası, oyun severler biraz üzgün. Çünkü oyun içerisinde en sevilen unsurlardan biri olarak görülen premium sandıklar, birçok kişi için oyunun ana öğesi olarak görülüyordu. Yerine getirilen özel sandıklar da kullanıcıları pek tatmin etmediği için bu durum oyun severleri bir hayli düşündürmektedir. Öte yandan eğer PUBG mobile premium sandık ne zaman yenileniyor ile ilgili herhangi bir güncelleme veya bilgi olduğunda PUBG oyun yöneticileri, resmi sitelerinden veya PUBG sosyal adreslerinden bu konu ile ilgili beklenen açıklamayı yapabilirler. Bu durumda, en güncel haberleri sitemizden öğrenebilirsiniz.

Genel Bir PUBG Tanımı

PUBG’nin açılımı; Player Unknown’s Battlegrounds olan bir video oyunudur.

PUBG oyununun genel özelliklerine hep birlikte bakalım;

• Oyun, en fazla 100 oyuncunun bulunduğu bir rota üzerinden oynanabilir. Bu rota belirlendiğinde oyuncular öncelikle bir uçağın içinde kendilerini bulurlar.

• Oyun severler, çok oyunculu olan bu oyunda, ister arkadaşları ile ister de oyundan rastgele birkaç kişi ile oynayabilmektedirler.

• Oyunda yer alan oyuncuların temel ve en önemli amacında; oyun içerisinde bulunan silahlar ile birlikte diğer oyuncuları öldürmeleri ve en sona kalmaları gerekmektedir.

• Oyunda harita gittikçe küçülmeye başlar ve oyuncular hayatta kalmak için savaş verirler. Oyunda diğer oyuncuları öldürüp, en sona kalan oyuncu veya takım, oyunu kazanmış olur.

Ucuz UC Almak İçin Doğru Yerdesiniz.

DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER