DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:39:56

Pubg Mobile Redeem Code Nasıl Alınır?

Pubg Mobile Redeem Code Nasıl Alınır?

Çin ve Kore ortak yapımı olan PUBG, tüm dünyada geniş bir hayran kitlesine sahiptir. Oyunun geliştirmeleri 2021 yılı itibariyle hala devam etmektedir. Başlangıçta XBOX için deneme amaçlı piyasaya sürülen bu oyun sonrasında telefon, tableti bilgisayar gibi akla gelip gelebilecek her türlü teknolojik aletin içine girmiştir. Oyunun sürekli olarak oynanması ve sevilmesinin ise birçok sebebi vardır. Örneğin oyunda turnuvalardan kazanılan promo kodları kullanıcılar açısından oldukça önemlidir. Oyuna yeni başlayan ya da kıdemli olsun fark etmeksizin her oyuncu Pubg Mobile Redeem Code Nasıl Alınır? Sorusunun cevabını merak etmektedir. Öncelikle redeem kodunun ne olduğundan bahsetmek gerekirse bu kodlar, çeşitli hediyeler almak için kullanılan 20 haneli sayılardır.

PUBG Redeem Kodu Nasıl Alınır?

  1. Öncelikle resmi web sitesine giriş yapılmalıdır
  2. Sonrasında redeem kodu için gerekli olan form doldurulmalıdır.
  3. Karakter kimliği açılarak 20 haneli redeem kodu buraya girilir
  4. Redeem butonuna tıklandıktan sonra işlem başarıyla tamamlanmış olacaktır.

Gümüş parçacık, isim yenileme kartı, kırmızı çay, popülerlik ve silah kaplaması gibi en sevilen kodlar sisteme ilgili sayı girilmesi halinde otomatik olarak hesabınıza tanımlanmaktadır. Aktive edilen bu kodun envantere eklenmesi işlemi de gene oyuncu tarafından manuel olarak yapılmaktadır. Bunun için yapılması gereken işlemler ise şöyledir:

  • PUBG mobile den posta sekmesine tıklamak
  • Sistem butonuna tıklayarak “kod ödülü kullan” butonuna tıklamak
  • Buradan al diyerek çıkan mesajı onaylamak
  • Sonrasında seçilecek yani kaydedilecek kısma envanteri seçmek
  • Bu işlem sonrasında ilgili hediye envanterinize kayıt edilecek ve bu kısımda gözükecektir

Görüldüğü üzere redeem kodu kazanmak ve kullanmak oldukça kolaydır. Redeem kodlarını oyun içi turnuvalardan kazanabileceğiniz gibi çeşitli forumlarda ve sitelerden de edinebilirsiniz. 20 haneli bir sayı olan PUBG ücretsiz redeem code kazanmak için bu oyun ile ilgili olan forum ve sitelerde açılan başlıklara göz atabilirsiniz. Bu sitelerde paylaşılan kodlar genellikle çok kaliteli hediyeler içermese de ücretsiz olması ve sürekli kullanılabilir olması sebebiyle oyuncuların tercihleri arasındadır. En sık tercih edilen kodlar ise isim yenileme kartı ve silah kaplaması içeren ücretsiz kodlardır.