DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:00

Pubg New State Nedir?

Pubg New State Nedir?

Oyuncular tarafından uzun yıllardır sevilen PUBG oyunu son yıllarda ivmesi azalsa da yükselişe devam eden nişangâh oyunları arasındadır. Bir oyunun 2016 yılında çıkıp sürekli olarak aynı ivme ile yükselmesi tabi ki beklenemez. Kaldı ki PUBG beklenen rakamların çok daha fazla üzerine çıkmayı başarmış ve kar üstüne kar açıklamış oyunların en başında gelmektedir. Sağlam grafikleri, farklı modlarlar oyun oynamaya izin vermesi, macerayı hep üst düzeyde tutması, kişilerin takım halinde hareket edebilmesi ve birbirini arkadaş olarak ekleyebilmesi gibi özellikler onu başa çıkaran en büyük etmenlerdir. Bu derece sükse yapan bir oyunun yeni sürümünün çıkmaması da tabi ki beklenemezdi. İşte burada Pubg New State Nedir? Sorusu yanıt bulmaktadır. PUBG: New State, Krafton oyun şirketi tarafından geliştirilen, PUBG oyununun Battlegrounds serisinden devam edecek olan Battle Royale tarzında bir nişangâh oyunudur. Yani oyuna bir nevi Battle Royale’ın devam serisi denebilir.

Pubg New State Özellikleri

  • Piyasaya sürülme tarihi: Oyun Krafton şirketi tarafından 11 Kasım 2021 tarihinde piyasaya sürülmüştür.
  • Yayıncı: Oyunu yayınlayan ve geliştiren şirket dünyaca ünlü Krafton oyun şirketidir.
  • Seri: Oyun PUBG Battle Royale’ın devam serisi niteliğinde piyasaya sürülmüştür
  • Mod: Tıpkı PUBG’nin ana versiyonunda olduğu gibi bu oyun da çok oyunculu oyun modunda piyasaya sürülmüştür
  • Geliştiriciler: Oyunun geliştirilmesinde ve piyasaya sürülmesinde daha çok Krafton şirketi ağırlıklı olsa da, PUBG Corporation’un da büyük çabaları ve grafik geliştirmeleri olduğu bilinmektedir.
  • Platformlar: Oyun piyasaya sürülürken direkt olarak her işletim sistemini destekleyecek şekilde hazırlanmıştır. Bu işletim sistemleri Android, iOS ve İPadOS’tur.
  • Oyunun PUBG’nin devam serisi gibi değerlendirilebileceğinden bahsetmiştik. Bu yüzden de türü Pubg New State’in türü de üçüncü şahıs nişancı oyunudur.

Görüldüğü üzere oyunun özellikleri genel olarak PUBG’nin 2016 yılında yayımlanan versiyonu ile aynıdır. Ancak oyun yapımcıları oyuncuların ilk oyunda şikayet ettikleri ne varsa bu oyunda yani Pubg New State ‘de bu hataları giderecek hamlelerle piyasaya sürmüşlerdir. Bu da oyunun yayınlanmasının üzerinden çok kısa bir süre geçmiş olmasına rağmen onun kullanıcılar tarafından sevilmesine neden olmuştur.