DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:00

Pubg Partner Nasıl Olunur?

Pubg Partner Nasıl Olunur?

Pubg oyununu günümüzde oynamayan oyuncu sayısı oldukç azdır. Bu oyun tarzında olan ve en çok talep görenlerden biri olan PUBG’yi kimimiz tekli olarak kimimiz ikili modda kimimiz de takım halinde arkadaşlarımızla oynuyoruz. Yani PUBG her oyuncunun talebi doğrultusunda seçim yapmasına ve oyunu oynamasına izin veren bir durumdadır. Bir modunda oyunu 100 kişiyle oynayabilirken diğerinde takım oluşturup toplu arkadaş grupları ile oynayabilmek mümkün olmaktadır. Toplu arkadaş oyununa dahil olmak için yanıtlanması gereken soru ise Pubg Partner Nasıl Olunur? Sorusudur. Çünkü bunun için custom game adı verilen yetkiye sahip olmanız gerekmektedir. Eğer bu olmazsa partner olmanız maalesef mümkün olmayacaktır.

Pubg Partner Olmanın Koşulları

  • Diğer oyunculara karşı saygılı olmak
  • Kendini bu işe adamış olmak ve oyunu gerçekçi bir şekilde oynamak
  • PUBG oyun içinde kişilere örnek olacak şekilde oynayabilmek
  • Sosyal medya hesaplarında onur kırıcı ve hakaret edici içerikler paylaşmamak
  • Oyun geliştirmeleri hakkında sürekli geliştirme önerileri sunmak
  • Battlegrounds’un ekibinin belirlediği topluluk kurallarına uymak

Bu şartlar partner olmak için oldukça önemli olan şartlardan sadece bazılarıdır. Aynı zamanda partner olmak için farklı koşulların da varlığı bilinmektedir. Ancak bu yolda partner olmak için dikkat edilmesi gereken 5 ana başlık bulunmaktadır.

  1. Canlı yayın platformlarında düzenli izleyici kitlesine sahip olmak
  2. Twitch üzerinde en az 200 ve fazlası izleyici kitlesinin bulunması
  3. 50 Bin ve üzeri YouTube abonesine sahip olmak
  4. Yapılan yayınların topluluk kurallarını ihlal edecek özellikler içermemesi
  5. Haftada en az 3 kere canlı yayın açabilecek kadar zamana sahip olmak

Görüldüğü üzere oyunda partner olmak öyle sanıldığı kadar kolay bir iş değildir. Ancak düzenli olarak oyunu oynayan ve belirli şartları yerine getiren oyuncular çok rahat bir şekilde partner olma işlemini gerçekleştirebilmektedir. PUBG partner olma işlemi görüldüğü üzere belirli adımlardan geçtikten sonra olmaktadır. Ancak oyunu düzenli oynayan ve haftada en az 3 kez bilgisayar başına geçen birinin partner olma işini çok rahat bir şekilde gerçekleştirebileceği de görülmektedir.