DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:02

Pubg Popülerlik Nasıl Atılır?

Pubg Popülerlik Nasıl Atılır?

Uzun yıllardır geniş bir oyuncu kitlesine sahip olan PUBG, modası hiç geçmeyecek nişangâh oyunlarından bir tanesi olarak karşımıza çıkmaktadır. Oyuna olan talebi etkileyen birçok faktör bulunmaktadır. Oyunun grafik kalitesi, macera dozunun hiç düşmemesi ve tekli ya da takım olarak oynanabilmesi ona olan talebi arttıran etmenlerden sadece bazılardır. Oyunu CS:Go, Zula ve Valorant gibi bilindik oyunları bırakarak geçenlerin yanı sıra piyasaya sürüldüğü 2016 yılından beri sürekli olarak oynayanların sayısı da bir hayli fazladır. Bilindiği üzere oyun ne kadar erken oynanmaya başlanırsa tecrübe o kadar fazla olmaktadır. Yani karşınızda bu oyunu oynayan biri ne kadar pro ise emin olun oyuna harcadığı süre de o kadar fazladır. Ya da bu ve benzeri oyunları sıklıkla oynamıştır. Peki, kullanıcıların uzun zamandır merak ettiği Pubg Popülerlik Nasıl Atılır? Bu işlemin faydası nedir ya da zararı var mıdır?

PUGB Popülerlik Kazanma

  1. PUBG’de popülerlik kazanmanın farklı yolları vardır.
  2. En çok tercih edilen yol ise hediye göndermedir.
  3. Bir kişi sizin hesabınıza girer ve inceledikten sonra size hediye gönderirse hesabınız popülerlik kazanacaktır.
  4. Ayrıca haftalık ve aylık olarak yayımlanan liderlik tablosunda yer almayı başaran en iyi 100 oyuncu da kısa süreliğine de olsa “Popülarite Kralı” unvanını kazanacaktır.
  5. Popülerlik konusu oyun içinde size bir fayda sağlamayacaktır.
  6. Ancak özellikle forumlarda ya da çeşitli sitelerde sizin nick’inizle bahsedilmesi ya da bilinen bir takma adınızın olması sizi de onure edecektir.

Görüldüğü üzere popülerlik kazanma bazı kullanıcılar için oldukça önemli olsa da bazıları için herhangi bir önem arz etmemektedir. Sizin tercihiniz ne olursa olsun bu konunun oyun içine her hangi bir etkisi olmadığını bilmeniz sizler için yeterli olacaktır. PUBG Popülerlik kazanmak için yapılacak işlemler de işte bu kadar basittir. Bazı kullanıcılar popülerlik konusunu hiç problem etmemekte ve hatta onu profil ayarlarından gizlemektedirler. Dilerseniz siz de Profil- Bağlantılar- devre dışı bırak adımlarını takip ederek popülerlik sekmesini kaldırabilirsiniz.