DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:10

Pubg Son Güncelleme Nasil Yapılır?

Pubg Son Güncelleme Nasil Yapılır?

Birçok kaliteli oyunda imzası bulunan Güney Kore yapım şirketleri dünyayı kasıp kavuran PUBG’yi de piyasaya sürmüşlerdir. Özellikle sağlam grafikleri ve muntazam konusu PUBG’ yi kısa sürede dünyanın en çok indirilen ve oynanan oyunlar listesinde zirveye taşımıştır. Oyun öylesine sevilmiştir ki yapılan güncelleştirmeler ve oyun adına gerçekleştirilen iyileştirmeler aynı gün hatta aynı saat içerisinde milyonlarca kişi tarafından bilgisayarlara ya da telefonlara indirilmektedir. Bu yazımızın konusu da çıkan iyileştirmelerle ilgili olup tam olarak Pubg Son Güncelleme Nasil Yapılır? konusudur. Çünkü güncelleştirmelerden bazıları sisteme direkt atanırken yani sizin onayınız olsa da olmasa da gerçekleşirken boyutları özellikle büyük olanlar sizden onay alınmadan gerçekleşmemektedir. Şimdi gelin birlikte PUBG’ye atılan son güncelleme nasıl yapılır buna bir göz atalım;

PUBG En Son Güncelleştirme İndir

  1. PUBG’nin son güncelleştirmesi 2022 yılında çıkmıştır ve boyutu 1,93 GB’dır.
  2. İlk olarak cihazınızda güncelleştirme işlemi için IOS cihazınızda en az 2.5 GB yer açmanız gerekmektedir.
  3. Bu alan Android cihaz için ise sadece 785 MB olarak açıklanmıştır.
  4. Sonrasında güncelleştirme işlemi için her 2 sürümdeki cihazlarınızdan da play marketlere girmeniz gerekmektedir.
  5. Apple Store ve Play Store için güncelleştirmeler sekmesine gelin ve buradan güncelleştirmeye izin ver butonu üstüne tıklayın.
  6. Sonrasında sistem otomatik olarak güncelleştirme işlemini yapacak ve oyuna girişinizde anında uygulayacaktır.
  7. Ancak telefonunuzda yeterli alan yok ise güncelleştirme kutucuğu ilerlemeyecek belirli bir seviyede donup kalacaktır.
  8. 785 MB ya da 1,93 GB indirmeleri için internet hızınızın sağlam olması da önemlidir.
  9. Çünkü 4 mbps’nin altındaki internetlerde bu güncelleştirmeleri indirmek çok uzun zaman alabilmekte ve telefonun şarjını sömürebilmektedir.
  10. Bu yüzden internet hızınızı kontrol sonrasında güncelleştirme öncesinde telefonunuzun şarjını kontrol etmeniz de önerilmektedir.

Yukarıdaki adımlar PUBG En Son Güncelleştirme İndirmenin en kolay yöntemidir. Dilerseniz bu 2 mağazada uygulama güncelleştirmelerine otomatik olarak izin ver diyerek gelen her güncelleştirmenin otomatik başlamasını sağlayabilirsiniz. Ancak bu bazen hücresel veriden yani kendi internetinizden de yediği için pek tavsiye edilmemektedir.