DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:41

Pubg Takım Emote’u Özelliğini Etkinleştirdi

Pubg Takım Emote’u Özelliğini Etkinleştirdi

PUBG, Brendan Greene tarafından tasarlanan bir Kore oyunudur. Ülkemizde PUBG çılgınlığı oldukça yüksektir ve oyuncularımız tüm dünyada başarı sıralamalarında zirveyi zorlamaktadır. Hal böyle olunca kişiler sürekli olarak oyunla ilgili araştırmalar yapmakta ve güncelleştirmeleri merakla takip etmektedirler. PUBG yapımcıları da sürekli güncelleştirmelerle oyunu desteklemeyi tercih etmektedirler. Son yamayla ise Pubg Takım Emote’u Özelliğini Etkinleştirdi. Biz de bu yazımızda bu yamanın özelliklerinden ve ne anlama geldiğinden bahsedeceğiz.

  • Öncelikle emote denen kavram oyuncunun diğer hayatta kalan arkadaşlarıyla sesli sohbet olmadan iletişim kurmasını sağlamaktadır.
  • Tab butonunun üzerindeki) [ ` ] butonuna basarak emote tekeri açılabilmektedir
  • Burada 12 adet kullanılabilecek emote bulunmaktadır.

Kısaca emote’nin ne olduğundan ve nasıl kullanıldığından bahsettik. Şimdi de gelin emote takım özelliği ile gelen yenilikler neler bunlara bir göz atalım. Çünkü 12.2 yamasında getirilen bu özellik oyuncular arasında oldukça ses getirdi ve beğenildi.

Pubg Takım Emote’u İncelemesi

  1. Organizatör, emote’ları tek başına kullanabilecek hale getirildi
  2. Takım arkadaşları takım emote’una katıldığında, emote’a orta yerinden katılmak yerine emote aynı anda başlama özelliği eklendi.
  3. Oyuncuların tekeri veya kısayol tuşunu kullanarak emote’u etkinleştirip ardından bekleme eylemini etkinleştirilebilmeleri sağlandı.
  4. Takım arkadaşları bekleme esnasında artık katılabilmektedirler.
  5. Emote eylemini başlatmak ve ardından etkinleştirmek için emote tekerini, etkileşim tuşunu veya kısayol tuşunu kullanmak çok daha kolaylaştırıldı.
  6. Yalnızken, emote’u yalnızca karakteriniz yönlendirebilmektedir.
  7. Takım arkadaşları katıldığında, aynı emote eylemi etkinleştirilecek hale getirildi
  8. Yamayla birlikte Emote artık lobide ve maçlar sırasında kullanılabilir hale geldi.
  9. Dükkan ve Pass önizlemesinde bekleme eylemi olmadığından, yalnızca emote eylemi etkinleştirilebilmektedir.

Görüldüğü üzere takım emote’u oldukça yeni özellikleri getirdi. Oyuncular bu konuda yapımcılara büyük baskı uyguluyordu. Çünkü takım haline hareket edebilmek ya da hızlı bir şekilde iletişim kurabilmek oyunda oldukça önem arz ediyor. Pubg Takım Emote’u İncelemesi yaptığımızda ise bunun oldukça kolay hale getirildiğini görüyoruz. Bu yüzden güncelleştirmeyi indirip hızlı bir şekilde kurmanızı ve emote’u denemenizi öneriyoruz.