DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:39:58

Pubg Tesla Nasıl Yapılır?

 Pubg Tesla Nasıl Yapılır?

PUBG sürekli olarak güncelleme alan ve yapımcıları tarafından desteklenen nadir oyunların başında gelmektedir. Yani oyun 2016 yılında piyasaya sürüldüğü andan itibaren sürekli olarak yeniliklere ayak uyduracak şekilde güncellenmiştir. Örneğin en başlarda oyun içi modlarına izin verilmezken şimdilerde hem ikili mod hem 4 lü moda izin verildiği bilinmektedir. Oyun bilindiği üzere ilk piyasaya sürüldüğünde sadece 100 kişinin bir adada mücadele verdiği bir macera oyunuyken sonralarda sürekli olarak gelişen ve büyüyen bir oyun haline gelmiştir. Oyunun güncelleştirmelerine izin verdiği son özellik ise tesla arabalarıdır. Tüm dünyada adı bilinen Elon Musk ve piyasaya sürmüş olduğu akıllı araba modelleri Tesla, PUBG’de de kendisine yer bulmayı başarmış durumdadır. Bu elektrikli arabaları oyun içerisinde kullanmak isteyen oyuncu sayısı bir hayli fazladır. Peki, Pubg Tesla Nasıl Yapılır? Oyun içinde bunu yapmanın herhangi bir ücreti var mıdır? Ya da yapabilmek için oyuncu profilinin sahip olması gereken bir kriter var mıdır? Tüm bu soruların cevapları makalemizin devamında sizler için açıklanacaktır.

PUBG Tesla Araba Nasıl Yapılır?

  1. Tesla arabaları oyuncunun oyun içinde gitmesi gereken bir lokasyon sayesinde gerçekleştirilmektedir.
  2. Öncelikle otomobili yapmak için oyuncu haritada gözüken “giga fabrika” alanına gitmelidir.
  3. Fabrika içerisinde üst katta bulunan şalteri kaldırmanız gerekmektedir.
  4. Sonrasında Tesla marka elektrikli aracınız üretilmeye başlanacaktır.
  5. Burada beklenmesi gereken bir süre bulunmaktadır.
  6. O süre zarfında yani arabanın üretim aşamasında ölmemeniz gerekmektedir.
  7. Siz gibi Tesla aracı yapmak isteyen diğer oyuncular da alana geleceğinden bazı durumlarda burada çatışmalar yaşanabilmektedir.
  8. Bu yüzden bu fabrikada bazen pusuya yatmanız ya da bir yerlerde gizlenmeniz sizin yararınıza olabilecektir.

Görüldüğü üzere PUBG Tesla araba yapmak işte bu kadar kolaydır. Sonrasında arabanızı güvenle kullanmaya başlayabilirsiniz. Tesla elektrikli aracı oyun içinde de olsa kullanabilmek oldukça eğlencelidir. Bu yüzden oyuncular haritada yer alan giga fabrikalarına sıklıkla ziyaret ederek otomobil yapmaktadırlar. Siz de haritada yer alan bu fabrikalara giderek Tesla marka arabanızı kolayca üretebilirsiniz.