DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:08

Pubg Tetik Tuşu

Pubg Tetik Tuşu

Güney Kore’nin piyasaya sürdüğü en mükemmel oyunların başında hiç kuşkusuz PUBG gelmektedir. Özellikle dünyanın her bölgesinde oynanması ve farklı dil desteği, oyuna olan talebi arttıran etmenlerin başında gelmektedir. Bunun yanında kişiler oyunda sürekli olarak iyileştirmelere kulak vermekte ve oyunu daha iyi nasıl oynayabiliriz’in hesaplarını yapmaktadır. Oyunu güzel oynayabilmek ve PUBG’de pro olmak için birçok ipucu bulunmaktadır. Ancak oyunda gerçekten başarı elde etmek isteyenlere tetik tuşunu hayatlarına almaları önerilmektedir. PUBG, bilindiği üzere telefonlarda oynanan bir oyundur ve bu ekranlarda oyunu oynayabilmek ya da nişan alabilmek bir hayli zor olabilmektedir. Bu bağlamda tetik tuşları oyunu daha hızlandırmakta ve oyuncuların görüş açısını daha iyi hale getirmektedir. Şimdi gelin birlikte Pubg tetik tuşuyla ilgili dikkat çekici detaylara birlikte göz atalım.

PUBG Tetik Tuşu Nedir?

  1. PUBG tetik tuşu diğer adıyla tetik kolu kullanıcının 2 eliyle telefonu tutarak daha rahat bir oyun deneyimi yaşamasına olanak vermektedir.
  2. Bu kol sayesinde oyuncular yani sizler daha verimli ateş etme şansına sahip olarak oyunda başarılar elde edebilirsiniz.
  3. PUBG tetik tuşu telefonlarda hali hazırda bulunan bir aparat değil. Haliyle bunu dışarıdan ücreti mukabilinde satın almak gerekiyor.
  4. El hareketlerini telefon ekranına göre çok daha kolay algılayan bu tetik tuşlarıkaymayan yapısı sayesinde oyuncuya da müthiş bir oyun deneyimi sunuyor.
  5. Hepsiburada, trendyol, n11 gibi sitelerde PUBG tetik tuşu bulabilmeniz mümkün.
  6. Aynı zamanda hiç beklemek istemeyen oyuncular direkt satış yapan telefoncuları da tercih edebilirler.

Görüldüğü üzere PUBG Tetik Tuşu Nedir? sorusu sizler için en ayrıntılı şekliyle açıklanmıştır. Bu eklenti olmadan da oyunu oynayabilmek mümkündür. Ancak tetik tuşunun oyun kalitesini ciddi anlamda arttırdığını da söylemek gerekiyor. PUBG tetik tuşlarının fiyatları internet sitelerinde 20 TL’den başlıyor ve artarak 200 TL’ye kadar devam ediyor. Yani her bütçeye uygun PUBG tetik tuşu bulabilmek mümkündür. Fiyat arttıkça tuşun ve ürünün kalitesi de doğal olarak artsa da ortalama fiyatlarda bir ürün de gayet iş görmektedir.