DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:32

Sejuani Dizilimi – Sejuani İtem Build

Sejuani Dizilimi – Sejuani İtem Build

En popüler moba strateji oyunları listesinin zirvesinde bulunan League of Legends oyunu bu başarısını çalışma ekibinin sıkı ve istikrarlı çalışmasına borçludur. Oyuna getirilen doğru ve zamanında olan güncellemeler sayesinde hem elindeki oyuncuları kaybetmemekte hem de bünyesine yeni oyuncular katmaktadır. İçinde barındırdığı birbirinden enteresan birbirinden ilgi çekici karakterler ve bu karakterlerin birbirinden esrarengiz hikâyeleri sayesinde büyük bir oyuncu kitlesinin heyecanını diri tutmaktadır. Bunun yanında oyuncuların isteklerine de ışık hızında cevap veren geliştirici ekip, oyuncuların kalbinde adeta bir taht kurmuş durumdadır. Biz de siz değerli oyuncuların meraklarını gidermek amacıyla oyunda bulunan karakterlerin kısa hikâyelerini ve bu karakterlerin oyuncular tarafından kullanılmakta olan yaygın item dizilimin aktarmaktayız. Sejuani İtem Dizilimi – Sejuani İtem Build başlıklı yazımızda sizlere Sejuani karakterinin kısa hikâyesini ve bu karakterin doğru item dizilimini aktaracağız. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan karakterin hikâyesi ile başlayalım.

Sejuani

Yaşadığı bölgenin en korkunç kabilesinin başında bulunan savaşçı ana Sejuani hayatta kalabilmesi ve kabilesini yeterince iyi şekilde temsil edebilmesi için doğa şartlarına karşı hayatta kalmak zorundadır. Kış aylarında hayatta kalabilmeleri tamamen diğer kabilelere yapmış olduğu baskınların sonuçlarına bağlıdır. Eğer yeterince yiyecek gasp edebilirlerse hayatta kalabilirler. Evcilleştirmiş olduğu domuzun tepesinde en tehlikeli savaşlarda en ön safta bulunurken elinde bulundurduğu buzdan topuzu sayesinde rakiplerini dondurup parçalara ayırabilmektedir.

Sejuani İtem

Sejuani karakterinin oyuncular tarafından kullanılmakta olan yaygın item dizilimi aşağıdaki gibidir. Bu item dizilimi sayesinde gücüne güç katan karakter karşısında duranları lime lime edebilmektedir. Doğru bir oynanış tarzıyla doğru bir item dizilimi birleştiği zaman iyi sonuçlar elde edilmektedir.

  • Oyuncular genellikle ilk sırada Çelikyürek itemini satın almaktadır.
  • Daha sonra Çelik Kaplamalı Çizme itemini tercih etmektedir.
  • Üçüncü sırada Günateşi Kalkanı itemini tercih etmektedir.
  • Hemen ardından Çivili Zırh itemini satın almaktadır.
  • Beşinci sırada Doğanın Kudreti itemini tercih eden oyuncular,
  • Son sırada Warmog’un Zırhı itemini satın almaktadır.

Sejuni İtem dizilimi yukarıda verildiği gibidir. Şimdiden hepinize bol zaferler ve iyi oyunlar dileriz.