DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:39:57

Yopmail Pubg Mobile Hesap Çalma - Dikkat Edin !

Yopmail Pubg Mobile Hesap Çalma - Dikkat Edin !

Oldukça geniş bir kullanıcı kitlesine sahip olan PUBG, Türk oyuncular tarafından da oldukça sevilmiş bir oyundur. Çin- Kore ortak yapımı olan bu oyunun kaliteli grafikleri ve macerayı yüksek tutan serüven dolu yarışmaları kuşkusuz oyuna olan ilgi ve alakayı da arttırmaktadır. Oyuna olan talebin artması tabi ki iyi bir şeydir. Bu ona olan yatırım ve güncelleştirmelerin artması ve oyunun daha kaliteli bir şekilde hizmet vermesi anlamına gelmektedir. Ancak madalyonun bir de diğer yüzü vardır. Oyunda seviyesi yüksek ve donanımlı PUBG hesaplarının çalınma ihtimali de hal böyle olunca maalesef artmaktadır. Bu da ortaya Yopmail Pubg Mobile Hesap Çalma problemini çıkarmaktadır. Çünkü bazı kullanıcılar oyunda büyük bir başarı elde edemese de bilgisayar ve telefonların donanımsal özelliklerine hakim olmaları sebebiyle hesap çalma işlemi gerçekleştirebilmektedir. Öncelikle belirtmek isteriz ki bir kişinin cebinden parasını çalmakla oyundaki hesabını çalmak tamamen aynı şeylerdir. Her ikisinin de hukuki olarak bir yaptırımı vardır.

PUBG Hesap Nasıl Çalınır?

  • Bunun için hizmet veren hesap çalma siteleri bulunmaktadır. Çalınan hesabınızı geri alabilmek için hizmet verdiğini iddia eden sitelere ise kesinlikle güvenmemenizi öneriyoruz. Bu hesaplar sizden para kopartarak sizin adınıza hesap çalacaklarını ya da çalınan hesabınızı geri vereceklerini vaat ederek sizi zor duruma düşürebilirler.
  • PUBG hesap çalmak için telefon ya da tablete zararlı trojan virüsleri gönderilebilmektedir. Size kısa mesaj ya da mail yoluyla gelen bu mesajlarda PUBG oyun içinde hediye kazandınız hediyenizi almak için ilgili yere kullanıcı ID’nizi ve şifrenizi yazın ibaresi oluşacaktır. Siz şifreyi yazdığınızda ise direkt olarak karşı tarafın ekranına bu bilgileriniz belirecektir.
  • En sık kullanılan yöntemlerden biri de keylogger yöntemidir. Bu yöntemde telefonda ya da bilgisayarda bastığınız her tuş keylogger olarak bilinen uygulamaya kaydedilmektedir. Kullanıcı sizden güncelleştirmeleri almanız ve oyunu daha hızlı oynamanız için hesaba gir çık yapmanızı istemektedir. Siz çıkış akabinde tekrar giriş için kullanıcı adı ve şifrenizi girdiğinizde ise keylogger direkt olarak bu karakterleri karşıya bildirecek ve PUBG hesap çalma işlemi gerçekleşecektir.