DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:41

Pubg 12.2 Güncellemesiyle Yeni Araçlar Oyuna Dâhil Edildi

Pubg 12.2 Güncellemesiyle Yeni Araçlar Oyuna Dâhil Edildi

PUBG, ülkemizde en sevilen oyunların başında gelmektedir. Her yaştan kişinin oynadığı bu online oyun sürekli olarak forumlarda konuşulmakta ve internet sitelerinde tartışmalara konu olmaktadır. Özellikle güncellemelerle beslenmesi ona olan talebin de hiçbir zaman azalmamasına neden olmaktadır. Tasarımcı Brendan Greene, oyunculardan topladığı talepler doğrultusunda belli aralıklarla oyuna güncelleştirmeler atarak sürekli aktif kalmasını sağlamaktadır. Son güncelleme ile ise Pubg 12.2 Güncellemesiyle Yeni Araçlar Oyuna Dâhil Edildi. Bu araçlar oyuna olan talebin beklendiği gibi daha da artmasını sağladı. Biz de bu yazımızda yeni yamayla gelen araçların incelemesini yaparak hangi özellikleri hangi özellikleri kötü bunlardan bahsedeceğiz.

Pubg 12.2 Yeni Araç İncelemesi

  1. Yamayla oyuna yeni gelen araç PONY COUPE’dir.
  2. Oyun Güney Kore yapımı olduğu için araç da bir başka Kore markası olan Hyundai’nin ilk konsept arabası olarak yamaya eklenmiştir.
  3. Pony Coupe isimli araç Taego adlı haritaya özel olarak yamaya eklenmiştir.
  4. Araç Battlegrounds arazilerinde gelişmiş kontrol için dört tekerden çekiş tasarımına sahiptir.
  5. 1974 yılında yapılan Pony Coupe tasarımı, Giorgetto Giugiaro tarafından yaptırılmıştır
  6. Pony Coupe’nin yeni nesil elektrikli araç modeli IONIQ5’e ilham verdiği düşünülmektedir.
  7. Maksimum HP: 1,000 olarak belirlenmiştir
  8. Maksimum Hız: 150 km/sa hızına ulaşacak şekilde eklenti sağlanmıştır
  9. Dört tekerden çekiş (AWD) sistemi, zorlu koşullarda maksimum çekiş sağlamaktadır
  10. Pony Coupe, 4 kişilik bir araçtır. Ancak tasarımından dolayı arka koltuktaki yolcular araçtan ateş edemezler.

Görüldüğü üzere Taego haritasına eklenen bu araç oyuncuların seveceği her özelliğe sahiptir. Eksi tek yanı ise arkaya oturan oyuncuların ateş edememesi olarak öne çıkmaktadır. Pubg 12.2 Yeni Araç İncelemesi yapıldığında görüyoruz ki diğer tüm özellikler oyuncuların seveceği gibi düşünülmüş ve tasarlanmış. Araç öyle gelişi güzel bir şekilde piyasaya sürülmemiş üzerine ince ayrıntılarına kadar düşünülmüş ve oyuncuya gerçeklik hissinin tam anlamıyla verilmesi amaçlanmış. Güney Kore markası olan Hyundai’in burada öne çıkarılması da oyuncular arasında ilgi çeken bir ayrıntıdır.