DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:41:05

PUBG Mobile 18. Sezon Ne Zaman Başlayacak?

Dünya genelinde milyonlarca PUBG Mobile oyuncusu pubg mobile 18. Sezon ne zaman başlayacak? Sorusunu soruyor. PUBG Mobile 17. Sezon an itibarıyla hala devam ediyor. Oyuna eklenecek farklı etaplar, farklı özellikteki silah ve araçlar gibi birçok özellik de PUBG Mobile 18. Sezon ile beraber oyun severlerle buluşacak.

PUBG Mobile Benzersiz 18. Sezonu 21-22 Mart 2021’de

PUBG Mobile 17. Sezon 21 Mart 2021’de sona eriyor. Bu bilgi neticesinde, PUBG Mobile 18. Sezonu 21 Mart ya da 22 Mart 2021’de piyasaya sürülecek. Oyunda yapılacak güncellemeler, oyunu şimdiye dek geldiği en iyi noktaya taşıyacak.

PUBG Mobile 18. Sezon Güncellemeleri

PUBG Mobile 2018 yılından bu yana 600 milyon kullanıcısı ile oyun sektöründe en önde yer alıyor. Ülkemizde ve diğer dünya ülkelerinde PUBG Mobile’in 18. Sezon güncellemeleri sabırsızlıkla bekleniyor.

PUBG Mobile 18. Sezon güncellemeleri şu şekilde olacak:

• PUBG Mobile oyuncuları, 18. Sezon güncellemesi ile yeni bir Battle Royale etabına sahip olacak

• PUBG Mobile 1.3.0 beta hem indirilebilir hem de test edilebilir imkanını sunacak

• Rakipleri takip etmeyi daha kolay hale getirecek yeni harita modelleri: Karakin ve Kod-C

• PUBG Mobile dünyasında bir ilk olacak olan hava aracı: Motorla çalışan planör modeli

• Daha güçlü atış özelliğine sahip ateşli silah modeli: Panzerfaust

• Yeni bir tüfek modeli: Mosin Nagant

• Rakiplerinizi zor durumda bırakacak bomba türü: Yapışkan bomba

Mekanik güncellemeler: Bir yıkım alanı ve mermilerle yok edilebilecek ince duvar özelliği PUBG Mobile, 18. Sezonunda bu benzersiz özellikler olacak ve bu açıdan 21-22 Mart 2021 tarihi için adeta nefesler tutulmuş durumda. Bu güncelleme de hem android hem de iOS uyumlu telefonlara indirilebiliyor. Tüm bu son moda içerikler ve heyecan verici gelişmeler ile birlikte, PUBG Mobile 18. Sezonu şimdiye dek sunulan en büyük Sezon olacak.

PUBG Esports Atılımı

PUBG Esports da çıkaracağı yeni oyunlar için 2021’i hedef gösterdi. 2021 yılında farklı kullanım özelliklerine sahip birçok oyun, PUBG Esports tarafından takipçileri ile buluşacak. PUBG Mobile bu anlamda, bir Battle Royale oyunu olmanın çok ötesine kendini taşıyacak.

DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER