DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:26

Aatrox CT S13- Aatrox Counterları S13

Aatrox CT S13- Aatrox Counterları S13

LoL, ülkemizin en sevilen oyunlarından biridir. Oyun sürekli olarak oynanmakta ve oyuncular arasında popülerliğini yıllar geçse de korumaktadır. Öyle ki oyundaki neredeyse tüm şampiyonlar gamerlar arasında münakaşalara neden olmakta ve tercih sebeplerine göre yeteneklerini ortaya koymaktadır. Şampiyonların skilleri oyuncuların tercihlerini belirleyen en önemli unsurların başında gelmektedir. Özellikle bazı karakterler diğerlerine göre biraz daha sevilmekte ve tercih edilmektedir. Biz de bu yazımızda sevilen karakter Aatrox hakkında bilgi vereceğiz. Aynı zamanda Aatrox CT S13- Aatrox Counterları S13 hakkında önemli ayrıntılara değinerek bu şampiyonun hangi karakterler karşısında zayıf olduğu konusundan da bahsedeceğiz. İlk olarak kısaca karakterden bahsedelim ve sonra karşısında zayıf olduğu şampiyonları listeleyelim.

Aatrox

Aatrox karakteri ölümün ulağı özelliği ile hedefin azami canına bağlı olarak ilave hasar vermekte ve Aatrox’u iyileştirmektedir. Ayrıca kılıcını 3 kez ve farklı bir etki alanına doğru savurduğu darkin kılıcı da karakterin sevilen özelliklerindendir.

Aatrox Counterları

  1. Renekton: Aatorox’un Renekton karşısındaki koridor kazanma oranı %39,8’dır. Aynı şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise yarıdan biraz fazla olup %56,19 seviyesindedir.
  2. Gragas: Aatorox, Gragas karşısında %40,86’lik bir koridor kazanma oranına sahiptir. Gragas karşısındaki ma kazanma oranı ise gene aynı seviyelerde olup %39,79’dur.
  3. Heimerdinger: Aatorox’un bu şampiyon karşısındaki koridor kazanma oranı %42’dir. Aynı şampiyon karşısında Aatorox’un maç kazanma oranı ise bir hayli düşük olup %29 seviyesindedir.
  4. Quinn: Aatorox’un Quinn karşısındaki koridor kazanma oranı %45,16’dır. Bu şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı da aynı seviyede olup %45,16 olarak hesaplanmıştır.
  5. Irelia: Aatorox’un Irelia karşısındaki koridor kazanma oranı %45,85’dir. Irelia karşısındaki maç kazanma oranı ise %42,69 olarak hesaplanmıştır.
  6. Volibear: Aatorox’un Volibear karşısındaki koridor kazanma oranı yarıya yakın olup %47,66 seviyesindedir. Aynı şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise %46,16’dır.
  7. Mordekaiser: Aatorox, Mordekaiser karşısında %47,78 seviyesinde bir koridor kazanma oranına sahiptir. Bu şampiyon karşısında Aatorox’un maç kazanma oranı ise %44,47’dir.

Yukarıda maddelemiş olduğumuz Aatrox Counterları bu karakterin hangi şampiyonlar karşısında zayıf olduğunu göstermektedir.