DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:39:25

Call of Duty Mobile Hesap Kurtarma

Call of Duty Mobile Hesap Kurtarma

Call of Duty, ülkemizde oldukça popüler olan video oyunlarından bir tanesidir. Oyun uzun yıllardır bilgisayarda oynandıktan sonrasında mobil sürüm olarak da yayınlanmıştır. Mobil sürümün de uzun süre oynanması beraberinde bazı problemleri de getirmektedir. Oyuncuların en sık karşılaştığı problemlerden biri ise telefonlarını değiştirdiklerinde oyun içindeki bağlantılarından dolayı Call of Duty hesaplarına yeni telefonda bağlanamamalarıdır. Bu oldukça olağan bir durumdur ve çözümü çok basittir. Ancak bazı istenmeyen durumlarda hesabın çalınabilmesi de söz konusu olabilmektedir. Bizler makalemizde sizin için hem çalınma hem de telefon değiştirme ihtimaline karşın çözümleri sebepleriyle birlikte açıklayacağız. Gelin hep birlikte Call of Duty Mobile Hesap Kurtarma işlemi nasıl yapılır bundan bahsedelim. Kurtarma işlemi yapabilmek için bazı şifrelerinizi biliyor olmanız gerektiğini de sizlere hatırlatmış olalım.

Call of Duty Mobile Hesap Kurtarma Nasıl Yapılır?

  1. İlk olarak bağlı olduğunuz hesaplar vasıtasıyla hesap kurtarma işlemi yapabilirsiniz.
  2. Öncelikli olarak oyunda şifremi unuttum butonuna tıklayın. Hangi cihaz olduğu fark etmez.
  3. Sonrasında açılan ekrana OYUNDA BAĞLI OLAN mail adresinizi girin ve sıfırlama linki gönder sekmesine tıklayın.
  4. Burada yapmanız gereken işlem oyuna tanımladığınız mail adresinize giden linke girerek OYUNU AÇMADAN bu link üzerinden yeni şifre belirlemeniz ve onu ilgili alana 2 defa yazmanızdır.
  5. Sonrasında şifre değiştirme işlemi gerçekleşecektir. Oyunu kendi cihazınızdan açarak yeni şifrenizi girerek hesabınızı kurtarma işlemini yapabilirsiniz.
  6. Eğer hesabınız kötü niyetli kişiler tarafından ele geçirildiyse bunun için güvende olan hesabınızı da içeren ( örneğin hesap ve mail adresiniz çalındı ancak Facebook hesabınız sizde duruyor) bir maili destek ekibine atmanızı öneriyoruz.
  7. Onlar gerekirse manuel olarak sıfırlama işlemini içeren bir linki sizlerle paylaşacaklardır.

Görüldüğü üzere sık karşılaşan problemlerden biri olan Call of Duty Mobile Hesap Kurtarma Nasıl Yapılır? konusuna ayrıntılarıyla değindik. Şifrenizi unutmamanız için onu bir yere not etmenizi öneriyoruz. Ancak kötü niyetli kişiler tarafından ele geçirilmesinin önüne geçmek için de oyun şifreniz ile mail adresi şifrenizi kesinlikle aynı yapmamanızı öneriyoruz. Bu bir nebze de olsa güvenliğinizi sağlayacaktır.