DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:25

Darius CT S13 - Darius Counterları S13

Darius CT S13 - Darius Counterları S13

Uzun yıllardır severek oynanan en popüler oyunların başında gelen LoL, farklı özellikteki şampiyonları ile dikkatleri üzerine çekmektedir. Özellikle bazı şampiyonlar oldukça güçlüdür fakat bazı karakterler karşısında zayıf özellikleri bulunmaktadır. Bunlar iyi analiz edildiğinde koridorlar ve maçlar daha çekişmeli geçmekte ve oyuncuların kaybetme olasılığı da azalmaktadır. O yüzden bu yazımızda sizlere Darius CT S13 - Darius Counterları S13 bahsederek Darius’un hangi şampiyon karşısında zayıf olduğunu öğrenebilirsiniz.

Darius

Darius, oyunda sevilen karakterlerden biri olarak öne çıkmakta olup öfkelenerek yüksek miktarda saldırı gücü kazandığı kanama skilli ile bilinmektedir. Aynı zamanda biçen balta adlı özellikte Darius’un imza hareketlerindendir. Ayrıca kemik kıran hareketini yaptığı rakipler daha yavaş hareket etmektedir.

Darius Counterları

  1. Jayce: Darius’un Jayce karşısındaki koridor kazanma oranı %29,21’dir. Aynı şampiyon karşısında maç kazanma oranı ise %63,04 olarak hesaplanmıştır.
  2. Heimerdinger: Darius bu şampiyon karşısında %34,39 ihtimalle koridor kazanma, %38,65 ihtimalle maç kazanma oranına sahiptir.
  3. Lillia: Darius’un Lillia karşısındaki koridor kazanma oranı %35,28 iken maç kazanma oranının %61,68 gibi oldukça yüksek bir seviye olduğu bilinmektedir. Buna rağmen Darius, Lillia karşısında zayıf kabul edilmektedir. Bunun başlıca nedeni ise koridor kazanma oranının oldukça düşük olmasıdır.
  4. Sett: Darius Sett karşısında %39,96’lık bir koridor kazanma oranına sahiptir. Bu şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise %55,15 olarak bilinmektedir.
  5. Teemo: Darius, Teemo karşısında %40,74 seviyesinde bir koridor kazanma oranına sahiptir. Teemo karşısındaki maç kazanma oranı ise bu orandan biraz daha yüksek olup %47,19 seviyesindedir.
  6. Rumble: Darius’un Rumble karşısında %41,78 oranla koridor kazandığı bilinmektedir. Aynı şampiyon karşısında maçları kazanma oranı ise yarı yarıya denebilecek düzeyde olup %48,89 olarak karşımıza çıkmaktadır.
  7. Gangplank: Darius’un Gangplank karşısında koridor kazanma oranı %43,07’dir. Bu şampiyon karşısındaki maç kazanma oranı ise %46,95 seviyesindedir.

Görüldüğü üzere Darius Counterları oldukça fazladır ve Darius’un karşısında zayıf olduğu şampiyonlar yukarıda listelenmiştir. Siz de bu listeye göz atarak Darius karşısında hangi şampiyonu seçmeniz gerektiğine karar verebilirsiniz.