DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:54

Ezreal Rün S13 – Ezreal Rün Build

Ezreal Rün S13 – Ezreal Rün Build

Sevilen oyun Lol’de gamerların takdirini kazanmış birçok şampiyon bulunmaktadır. Bu şampiyonlar bazen bir maç ile bazen de kendi hikâyeleri ile akıllara kazanmayı başarmaktadır. Ancak 2’li olarak incelediğimizde kahramanların hem rünleri hem de counterlarının bir düzen içinde olması gerektiği sonucunu çıkartıyoruz. Çünkü counterları zayıf olan ve etkisiz bir şampiyon mantık olarak tercih edilmeyecek ve rünlerin tercih edilme oranları da bir hayli düşük çıkacaktır. Yani buradan basit bir yorumla rünlerin tercih edilmesi yüksek olan şampiyonların bir hayli dişli olduğu sonucuna da varabiliriz. İlk olarak birlikte Ezreal Rün S13 – Ezreal Rün Build konusuna yoğunlaşacak ve kahramanımızın hangi rünleri ne oranda tercih ediliyor buna bakacağız.

Ezreal

Savaş sanatları konusunda çok yetenekli olan Ezreal, gözü pek bir maceracı ve aynı zamanda amansız bir savaşçıdır. Yıllardır kayıp olan yeraltı mezarlarına dalan, kadim lanetlerden kurtulan ve aşılması imkânsız görünen zorlukları kolayca aşmayı başaran Ezreal, ataklığı ve cesareti ile öne çıkmaktadır. Sorunların çözümünü doğaçlama olarak bulan kahramanımız, bunu yaparken kısmen işlek zekâsına, çoğunlukla da yıkıcı sihir atışları yapabilen Shurima büyülü eldivenine güvenmektedir. Unutmayın!  Ezreal yakınlardaysa bela da hemen arkasından mutlaka gelecektir.

 

Ezreal Rünleri

  1. Ezreal’i İlham bazında incelediğimizde şampiyonun İlk Vuruş rününün %100 oranında tercih edildiğini görüyoruz.
  2. Aynı bazda bakıldığında Sihirli Pabuçlar da oyuncular tarafından %100 oranla tercih edilmektedir.
  3. Ezreal İsabet bazında Kozmik Sezgi %99, Peksimet Teslimatı ise %89 oranında tercih edilmektedir.
  4. Şampiyonumuzu Büyücülük bazında incelediğimizde ise Mana Akışı Yüzüğü rününün %95 oranında tercih edildiğini görüyoruz.
  5. Ezreal’in Yücelik rünü ise %97 oranında tercih edilmektedir.

Bu yazımızda sizlere Ezreal’in rünlerinden bahsettik. Her kahramanın bilindiği üzere öne çıkan farklı özellikleri bulunuyor. Ezreal’de hem İsabet bazında hem de Büyücülük bazında farklı rünlere sahip olup bu özellikler oyuncular tarafından genellikle %100 oranında tercih edilmektedir. Bu bağlamda sizlere maçlara çıkmadan önce seçmek istediğiniz şampiyonun rünlerini incelemenizi ve hangi oranda seçildiğini görmenizi tavsiye ediyoruz.