DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:41:11

Kingdom Rush İnceleme

Kingdom Rush, gelişen ve büyüyen oyun sektörü içinde başarılı olmayı başarmış oyunlardan biri. Oyun, özellikle savunma tabanlı oyunlardan hoşlanan oyun severlerin ilgisini çekti. Oyun her ne kadar son yıllarda yaygın olarak oynanmaya başlasa da, aslında çok uzun yıllardır piyasada bulunuyor. Oyun, 2011 senesinde mobil cihazlar için, 2014 yılında ise bilgisayarlar için piyasaya çıkmıştı. Umarız bu Kingdom Rush inceleme yazısı size oyun hakkında gerekli bilgiyi verebilir.

Kingdom Rush Nasıl Bir Oyun?

Kingdom Rush hemen hemen tüm oyunlarda da olduğu gibi bir haritaya sahip. Oyunda kullandığınız karakter bu haritanın başında yer alıyor. Haritanın diğer ucunda düşmanlarınız yer alıyor. Amacınız, bu harita ve güzergah üzerine engel ve silahlar yerleştirerek, düşmanların geçişini engellemek. Bölümleri geçtikçe, daha zor olan yeni bölümlerle karşılaşıyorsunuz. Kazandığınız kristallerle hem kahramanınızı güçlendirebilir, hem de yeni eşyalar satın alabilirsiniz.

Ekstra Özellikler

Oyunda sağanak meteor yağışı büyüsünü kullanarak, bir anda pek çok düşmandan kurtulabilirsiniz. Aynı zamanda, bir başka özellik olan ekstra birlikleri de kullanabilirsiniz. Her iki özellikle de normalde olduğundan daha fazla düşmanı kısa sürede yok edebilirsiniz. Aynı zamanda oyunda her bölüm için ekstra dalgalar bulunmaktadır. Bölümü geçebilmek için, tüm dalgalarda gelen düşmanları yok etmelisiniz.

Oyun İçi Satın Alma İşlemleri

Oyun sırasında ilerledikçe kristal kazanmanız mümkün. Bu kristalleri kullanarak pek çok ekstra malzeme, yetenek ya da büyü gibi şeyler satın alabilirsiniz. Bunları satın almak sizi hem daha güçlü kılar, hem de pek çok avantaj elde etmenizi sağlar. Eğer satın almak istediğiniz ürünlere topladığınız kristallerle erişemiyorsanız, gerçek para kullanarak da kristal ya da ürün satın alabilirsiniz.

Kingdom Rush Nasıl İndirilir?

Kingdom Rush oyununu isterseniz bilgisayarınızda, isterseniz de mobil cihazlarınızda oynayabilirsiniz. Oyunu mobil cihazınıza indirmek için Play Store ya da App Store uygulamalarını kullanabilirsiniz. Özellikle bir oyun içerisinde uzun zaman geçirmek isterseniz, Kingdom Rush'ın tam size göre bir oyun olduğunuz söyleyebiliriz. Kingdom Rush oyununun toplam boyutu 130 MB civarında ve cihazınızı çok fazla yormuyor.

DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER
DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLECEK ÜRÜNLER