DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:44

LeBlanc Rün S13 – LeBlanc Rün Build

LeBlanc Rün S13 – LeBlanc Rün Build

Ülkemizdeki en sevilen oyunlardan biri olarak akıllara kazınmış olan Lol’de farklı karakterler her zaman merak konusu olmuştur. Bu 140 karakter içerisinde hangisinin hangi rünü iyi ya da counterları nelerdir konuları sıklıkla merak edilmektedir. Özellikle LeBlanc karakteri de rünleri ve farklı imza hareketleri ile oyunculardan tam not almayı başarmış durumdadır. Bizler de bu yazımızda LeBlanc Rün S13 – LeBlanc Rün Build konusu hakkında bilgi vereceğiz. Oyuncuların tercih ettikleri rün ne kadar yüksekse o rünü o kadar iyi gibi düşünebiliriz. Ancak bundan önce gelin LeBlanc’ın geçmişine bir göz atalım.

LeBlanc

Noxus'un ilk günlerinden beridir insanları ve olayları kurnazlıkla parmağında oynatan LeBlanc’ı soluk tenli kadının sayısız adından sadece biri olarak tanımlayabiliriz. Kara Gül birliğinin diğer üyelerinin bile akıl erdiremediği, gücüyle kendini adeta kopyalayan LeBlanc, her yerde düşmanın karşısına dikilmekte ve ona korku salmaktadır. Aynı anda birden fazla yerde de bulunabilen LeBlanc, çoğu zaman görünmez kuytularda komplo kurmakta ve gerçek niyetini hiçbir zaman belli etmemektedir.

LeBlanc Rünleri

  1. LeBlanc rünlerine Hakimiyet bazında bakıldığında Elektrik Ver özelliğinin oyuncular tarafından %100 tercih edildiğini görüyoruz.
  2. Gene Hakimiyet bazında şampiyonumuzun Kan Tadı rünü %78 oranında tercih edilmektedir.
  3. LeBlanc’ın Gözyuvarı Koleksiyonu %55, Hazine Avcısı ise %62 oranında oyuncular arasında popüler olan diğer rünlerdir.
  4. Şampiyonumuzun Büyücülük bazında Mana Akışı Yüzüğü %90 oranında tercih edilmektedir.
  5. LeBlanc’ın Kızar rünü, oyuncular tarafından %65 oranında tercih edilmektedir.
  6. Bu harika karakterin Büyücülük bazında %45 oranında tercih dilen Yücelik rünü de belirtilmesi gereken özelliklerden bir diğeri olarak akıllara gelmektedir.

Görüldüğü üzere LeBlanc rünleri dikaktle incelendiğinde bazı rünlerin son derece oyuncular arasında son derece popüler olduğu görülmektedir. Özellikle Büyücülük bazında tercih gören rünlerin oranlarının da yüksek olması ilgili rünün oyuncular arasında sevildiğini yani diğer bir ifade ile bu özelliklerin güçlü olduğunu göstermektedir. Bu bağlamda sizde seçmek istediğiniz karakterin en sık tercih edilen rünlerini tercih edebilir ve oyun zevkinizi en üst seviyeye çıkarabilirsiniz.