DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:59

Lol Late Ne Demek?

Lol Late Ne Demek?

Günümüzde oldukça popüler oyunlardan biri olarak öne çıkan LOL, farklı kavramları ve oyun içi terimleriyle dikkatleri üzerine çekmektedir. Oyuna başlayan oyuncular oyun ile ilgili birçok kavramı merak etmektedir. Eskiden bu kavramlar merak edildiğinde sohbet yardımıyla birbirleriyle konuşan gamerlar günümüzde bunlarla hiç uğraşmadan kolay yollardan forumlardan ve sitelerden bu kavramları öğrenebilmektedir. Sitemizde de oyun hakkındaki kavramlar ve oyunları oynarken yararlanabileceğiniz birçok ipucu bulunmaktadır. Son zamanlarda forumlarda oldukça tartışılan ve cevap aranan sorulardan bir tanesi de Lol Late Ne Demek sorusudur. Aslında cevabı oldukça basit olan ve pro oyuncular için bahsi bile olmayan terimler yeniler için bazı durumlarda karışıklık yaratabilmektedir. Her ne olursa olsun bu ve bu tarz kavramları sizler için açıklamaya devam edeceğiz. Şimdi gelin LOL oyununda Late kavramı ne demek bununla ilgili kısa bir bilgi verelim.

Lol Late Nedir?

  • Late bilindiği üzere İngilizce bir kavramdır ve anlamı da “geç”tir.
  • Oyunda da bu kavrama yakın bir anlamda kullanılmakta ve uzayan oyunlar için sarf edilmektedir.
  • Uzayacağı düşünülen ya da kesinleşen oyuncular için pro oyuncular lol late kavramını kullanmaktadırlar.
  • Oyunun geç safhalarından bahsedilirken çoğunlukla kullanılmaktadır.
  • Late game champion kavramı da yakın olsa da biraz daha farklı bir anlamdadır.
  • Ancak bu kavram da oyunun başlarında daha tutuk başlayan ancak sonralara doğru güçlenen, oyunun late yani geç zamanlarında büyük güçlere sahip olan şampiyon türüne verilen isimdir.

Siz de bu kavramı sohbet butonunda ya da forumlarda rahatça kullanabilirsiniz. Herhangi bir kavram duyduğunuzda ve anlamını bilmiyor olduğunuzda ilk olarak İngilizce anlamına bakmanızı öneriyoruz. Çünkü bu kavramlar genellikle İngilizce sözcükler olarak karşımıza çıkıyor. Ancak dilerseniz LOL ile ilgili aklınıza takılan her kavramı sitemizden de kolayca öğrenebilirsiniz. Yukarıdaki yazımızı okuyan bir oyuncunun aklında Lol Late Nedir? ile ilgili hiçbir soru işareti kalmayacaktır. Bu ve bunun gibi diğer terimlerin hepsi sitemiz editörleri tarafından sizlere açılanmaktadır. Üstelik oyunlarla ilgili harika ipuçları da bu makalelerin içinde sizlerle paylaşılmaktadır.