DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:43

Lucian Rün S13 – Lucian Rün Build

Lucian Rün S13 – Lucian Rün Build

En sevilen oyunlardan bir liste yapılsa hiç kuşkusuz Lol uzun yıllar bu listede zirveyi zorlardı. Gerek PUBG gerekse Zula tarzı oyunlar çıksa da oyuncuların LOL’e olan ilgilileri asla bitmedi. Özellikle oyunun karakterleri ve rünleri tüm forumlarda hala tartışılan ve merak edilen konulardan biri oldu. Biz de bu yazımızda sizlere Lucian Rün S13 – Lucian Rün Build konusu hakkında kısa bir bilgilendirme yapacağız. Bu yazımızı okuduğunuzda Lucian karakteri için hangi rünlerin kaç oranla tercih edildiği konusu hakkında fikir sahibi olacak ve tercihlerinizi bu doğrultuda belirleyeceksiniz. Ancak ilk olarak gelin Lucian’ın ilgi çekici hikayesine bir bakalım.

Lucian

Şimdilerde hortlak avcısı olarak bilinen Lucian, geçmişte Işık Muhafızı göreviyle biliniyordu. Lucian, düşmanlarının peşine düşüp yakalamakta ve onları kadim çifte tabancalarıyla yok etmektedir. Hortlak Thresh kahramanımızın eşini öldürdükten sonra Lucian adeta intikam yoluna baş koymuştur. Sonrasında Lucian’ın eşi yaşayanlar arasına dönse de Lucian'ın hiddetinde asla bir eksilme olmamış aksine bu öfke artarak devam etmiştir. Lucian, acımasız bir şekilde hedefine kilitlenmiş olarak izlenmekte ve yaşayanlara Kara Sis'in çoktan ölmüş dehşetlerinden koruma yolunda hiçbir engel tanımamaktadır.

Lucian Rün

  1. Lucian’ın İsabet bazında öne çıkan Saldırıya Devam rünü oyuncular tarafından %97 oranında tercih edilmektedir.
  2. Aynı şampiyon için İsabet bazında Pratik Zeka %99, Efsane: Kan ise %92 oranında seçilmektedir.
  3. Lucian’ın İsabet bazındaki Son Darbe rünü ise diğerleri kadar olmasa da %53 ile tercih görmektedir.
  4. İlham bazında bakıldığında ise şampiyonumuz Peksimet Teslimatı rünü ile %98 oranla tercih edilmektedir.
  5. %73 oran ile tercih gören Sihirli Pabuçlar rünü ve %29 luk bir tercih edilmeye sahip Sihirli Pabuçlar imza rünler arasındadır.

Gördüldüğü gibi Lucian rünleri oldukça etkilidir. Burada tercih edilme oranı ne kadar yüksekse o rünün de o kadar iyi olduğunu söyleyebiliriz. Çünkü rünler iyi oldukça ve o kahraman için etkisi anlaşıldıkça daha fazla tercih edilmektedir. Bu yüzden size listedeki rünleri iyice incelemenizi ve seçimleri yüksek oranlı olanları tercih etmenizi öneriyoruz.