DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:42

Miss Fortune İtem Dizilimi – Miss Fortune İtem Build

Miss Fortune İtem Dizilimi – Miss Fortune İtem Build

Çıkış tarihinden bu yana oldukça büyük bir oyuncu kitlesini yakalamayı başaran LoL oyunu gün geçtikçe popülerliğine popülerlik katmaya devam etmektedir. Zamanında getirilen doğru yenilikler ve yapılan doğru güncellemeler sayesinde oyuncuların sıkılmasını büyük ölçüde engellemektedir. Bunun yanında oyuncuların isteklerine oldukça hızlı cevap veren geliştirici ekip bu yönüyle de oldukça beğenilmektedir. Ayrıca aşırı iyi tasarlanmış karakterleri ve bu karakterlere yazılmış olan oldukça profesyonel ve gizemle hikâyeleri sayesinde oyuna adım atan oyuncuları adeta için çekebilmektedir. Bu yönüyle birçok oyuncu tarafından oldukça fazla benimsenmiştir. Kendilerine ana karakter belirlemiş olan oyuncular bu karakterlerin hikâyelerini öğrenmek için araştırmalar yapmaktadırlar. Miss Fortune İtem Dizilimi – Miss Fortune İtem Build başlıklı yazımızda main karakteri veya oynamak istedikleri karakter Miss Fortune olan oyuncular için Miss Fortune karakterinin kısa hikâyesini ve diğer oyuncular tarafından kullanılmakta olan doğru item dizilimini anlatacağız. Dilerseniz karakterimizin kısa hikâyesini anlatarak yazımıza başlayalım.

Miss Fortune

Oldukça ilgi çekici ve güzel bir kadın olan Miss Fortune güzelliğiyle oldukça fazla ters düşecek derecede bir acımasızlığa sahiptir. Bir geminin kaptanı olan Miss Fortune korkusuzca gemisini ve topraklarını savunmaktadır. Küçüklüğünde ülkesinin kralı ailesini katletmiştir ve Miss Fortune da bu kötü manzaraya kendi gözleriyle şahit olmuştur. İlerleyen zamanlarda büyümüştür ve o pislik kralın gemisini denizin dibine gömerek intikamını en ağır şekilde almıştır. Onu hafife alanların hepsinin sonu birbirlerine benzer şekilde olmaktadır. Vücutlarına saplanmış olan birkaç kurşun…

Miss Fortune İtem

Doğru bir item dizilimi ile güzelliğine güzellik katan Miss Fortune karakterinin oyuncular tarafından kullanılmakta olan yaygın item dizilimi aşağıda verilmiştir.

  • Oyuncular genellikle Kraken Katili itemini satın alarak oyuna başlamaktadır.
  • Hemen ardından Savaşçı Çizmeleri itemini satın almaktadır.
  • Sonrasında Tahsildar itemini satın alan oyuncular,
  • Daha sonra Ebedi Kılıç itemini envanterlerine eklemektedir.
  • Ardından Dominik Efendi’nin Hürmetleri itemini satın almaktadır.
  • Son olarak Kanasusamış itemini satın alan oyuncular dizilimi sonlandırmaktadır.

Miss Fortune İtem dizilimi yukarıda verildiği gibidir.