DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:38

Nocturne İtem Dizilimi – Nocturne İtem Build

Nocturne İtem Dizilimi – Nocturne İtem Build

Çıkışının gerçekleştiği günden bu yana sürekli popülaritesi artan League of Legends oyunu bu ivmelenmesini sahip olduğu geliştirici ekibe borçludur. Bu ekip sayesinde çıkış tarihinin üzerinden seneler geçmesine rağmen popülerliğinden bir şey kaybetmediği gibi gün geçtikçe bünyesine yeni yeni oyuncular katmaktadır. İçinde barındırdığı birbirinden farklı ve enteresan karakterler sayesinde bünyesindeki oyuncuların ilgisin her zaman diri tutabilmektedir. Buna ek olarak bu karakterlere yazılmış olan hikâyelerle de birçok oyuncuyu heyecanlandırmayı başaran firma oyuncuların gönlünde taht kurmayı başarmıştır. Kendilerine ana karakter belirlemiş olan oyuncuların neredeyse tamamı belirlemiş olduğu karakterlerin hikâyelerini merak etmekte ve araştırmaktadır. Nocturne İtem Dizilimi – Nocturne İtem Build başlıklı yazımızda siz değerli oyuncular için Nocturne karakterinin kısa hikâyesini ve diğer oyuncular tarafından yaygın olarak kullanılmakta olan item dizilimini paylaşmış bulunmaktayız. Dilerseniz Nocturne karakterinin kısa hikâyesini anlatarak yazımıza başlayalım.

Nocturne

Ruhu ve bilinci olan bütün yaratıkları rahatsız eden ve onların ruhlarını ele geçirmeye alışan Nocturne adına sahip olan bu yaratık, kötülük için hizmet eden yeryüzündeki en eski yaratıklardan biridir. Görünümü iğrenç olan ve gölge şeklinde olan Nocturne vücudunda barındırdığı bıçaklar sayesinde karşısına çıkanların korkudan dillerini yutmasına neden olmaktadır. Ruhlar aleminde bulunduğu tutsaklıktan kurtulduktan sonra soluğu yeni dünyalarda alan bu iğrenç yaratık karşısına çıkan her şeyi yok etmek için canla başla çalışmaktadır.

Nocturne İtem

Doğru bir item dizilimi ile acımasızlığına acımasızlık katan bu yaratığın oyuncular tarafından kullanılmakta olan yaygın item dizilimi aşağıda belirtildiği gibidir.

  • Oyuncular ilk sırada genellikle Vahşi Hydra itemini tercih etmektedir.
  • İkinci olarak Çelik Kaplamı Çizme tercih edilmektedir.
  • Daha sonra Hızkesen itemini tercih eden oyuncular,
  • Hemen ardından Ölümün Dansı itemini satın almaktadır.
  • Beşinci sırada Malmortius’un Ağzı itemini satın alan oyuncular,
  • Son sırada genellikle Koruyucu Melek itemini tercih etmektedir.

Nocturne İtem dizilimi yukarıda belirtildiği gibidir. Doğru bir item dizilimi ve oynanış tarzıya bütün karakterler bir şansı hak etmektedir. Şimdiden iyi oyunlar dileriz.