DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:35

Rakan Rün S13-Rakan Rün Build

Rakan Rün S13-Rakan Rün Build

  Yılların eskitemediği ve oyuncusunu eksiltemediği oyun League of Legends. 2009 yılında Riot Games tarafından geliştirilen ve piyasaya sunulan League of Legends’i tam 27 milyon kişi oynuyor. Tüm dünyada aylık 100 milyondan fazla aktif oyuncusu olan League of Legends’de 15 milyondan fazla Türk oyuncu hesabı bulunuyor. 140’tan fazla şampiyonu olan League of Legends gerek karakterlerin hikayeleri gerek de bir strateji oyunu olması sebebi ile oyuncuları kendine bağlıyor. Rakan Rün S13-Rakan Rün Build başlığından da anlayabileceğiniz üzere bu yazımızda sizlere Rakan’dan ve rünlerinden bahsedeceğiz.

Rakan

  Çekici şampiyonumuz Rakan, çekiciliği kadar dengesizliği ile tanınıyor. Dengesiz ve çekici şampiyon Rakan, ünlü bir vastaya baş belası ve Lhotlan kabilesinin tüm tarihindeki en büyük savaş dansçısı. Lonia'nın dağlarında yaşayan insanlar için Rakan çılgın festivaller, partiler ve düzensiz müzikler demekti. Çılgın, dengesiz ve enerji dolu olan Rakan gönlünü Xayah’a kaptırınca eski hayatını geride bıraktı. Kendini tamamen sevgilisi Xayah’ın davasına adadı ve ikisi Lonia’nın vahşi büyüsünü özgür bırakarak vastayaların doğuştan hakkı olanı geri almak için çalışmaya başladı.

Rakan’ın Rünleri

  1. Rakan da pek çok şampiyon gibi çeşitli rünlere sahip. Azim ve hakimiyet rünlerine sahip olan Rakan’ın azim rünlerinde en çok dört rünü, hakimiyet rünlerinde ise en çok iki rünü tercih ediliyor.
  2. Rakan’ın azim rünlerinde en çok tercih edilen rünü muhafız rünüdür. Muhafız rünü %99 oran ile tercih ediliyor.
  3. Azim rünlerinde en çok tercih edilen ikinci rün ise gözü kara rünüdür. Gözü kara rünü %87 oran ile tercih ediliyor.
  4. Gözü kara rününü takip eden rün ise kemik zırh rünü. Kemik zırh rünü %85 oran ile tercih ediliyor.
  5. Azim rünlerinde en çok tercih edilen dördüncü rün ise yaşam kaynağı rünü. Yaşam kaynağı rünü %81 oran ile tercih ediliyor.
  6. Hakimiyet rünlerine geldiğimizde ise en çok zombi totem rünlerinin tercih edildiğini görüyoruz. Zombi totem rünü %97 oran ile tercih ediliyor.
  7. Hakimiyet rünlerinde en çok tercih edilen ikinci rün ise mükemmel avcı rünü. Mükemmel avcı rünü %88 oran ile tercih ediliyor.

Bu yazımızda sizlere Rakan’dan ve rünlerinden bahsettik. Pek tabi bahsettiğimiz rünlerin oranında League of Legends’in gün içinde çok oynanması sebebiyle küçük değişimler olabilir. Ancak yine de en çok tercih edilen rünler bunlardır. Sizler de Rakan Rünleri’ nden istediğinizi tercih edebilirsiniz.