DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:29

Soraka Rün S13- Soraka Rün Build

Soraka Rün S13- Soraka Rün Build

  League of Legends oyunu Riot Games tarafından 2009 yılında düzenlenip piyasaya sürülmüştür. Oyuncu kitlesi çok fazla olan bu oyunun oyuncuları 15 ile 25 yaş aralığındadır. Sürekli olarak oyuncu kitlesi artış göstermektedir. Bu oyunda şampiyonlar bulunmaktadır. 140’tan fazla şampiyon olduğu bilinmektedir. Tam bir strateji oyunu olduğundan kendinize uygun şampiyonu seçmek oldukça önemlidir. MOBA türünde bir oyun çeşididir. Birkaç ay önce güncellenen özelliğiyle 30 levelden fazla seviyelere çıkmak artık mümkündür. Soraka Rün S13- Soraka Rün Build başlığından da anlaşılacağı üzere bu yazımızda Soraka’nın rünlerinden bahsedeceğiz.

Soraka

  Gezgin olarak bilinen Soraka ölümlü kabileleri kendi cahilliklerinden ve vahşet güdülerinden korumak için ölümsüz olan bedenini feda etmiştir. Soraka’nın amacı yolunu kaybedenlere rehberlik etmek ve karşılaştığı herkese mehamet, şefkat erdemlerini aşılamaya çalışmaktır. Soraka bu dünyada tanık olduğu bütün zorluklara rağmen Runeterra insanlarının henüz gerçek potansiyellerine ulaşamadıklarını düşünmektedir.

Soraka’nın Rünleri

  1. Soraka da birçok League of Legends karakteri gibi çeşitli rünlere sahiptir. Soraka büyücülük ve azim rünlerine sahiptir. Soraka’nın büyücülük rünleri azim rünlerine nazaran daha çok tercih edilir.
  2. Soraka’nın büyücülük rünlerinde en çok tercih edilen rünü Aery’yi çağır rünüdür. Aery’yi çağır rünü %96 oran ile tercih edilir.
  3. Aery’yi çağır rününü takip eden rün ise kızart rünüdür. Kızart rünü %90 oran ile tercih edilir.
  4. Büyücülük rünlerinde en çok tercih edilen üçüncü rün ise Mana Akışı Yüzüğü rünüdür. Mana Akışı Yüzüğü rünü %83 oran ile tercih edilir.
  5. Büyücülük rünlerinde en çok tercih edilen rün ise sürat rünüdür. Sürat rünü %64 oran ile tercih edilir.
  6. Azim rünlerinde en çok tercih edilen rün ise canlandır rünüdür. Canlandır rünü %99 oran ile tercih edilir.
  7. Azim rünlerinde en çok tercih edilen ikinci rün ise ikinci şans rünüdür. İkinci şans rünü %67 oran ile tercih edilir.

  Bu yazımızda sizlere Soraka’dan ve rünlerinden bahsettik. Bahsettiğimiz bu rünlerin oranı oyunun sürekli oynanması sebebiyle küçük de olsa değişse de en çok tercih edilen Soraka rünleri bunlardır. Sizler de bahsettiğimiz Soraka Rünleri’ nden istediğinizi tercih edebilirsiniz.