DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:49

Steam Trade Url Bulma

Steam Trade Url Bulma

Steam dünyanın her yerinden farklı oyuncuları aynı çatı altında toplamayı başarmış bir uygulamadır. Oyunları orijinal olarak alabilmeye olanak vermesi ve kütüphanede de saklama fırsatını olması oldukça önemli bir özellik olarak karşımıza çıkmaktadır. Özellikle oyunda bu özelliği kullanan kişi sayısı bir hayli fazladır. Steam de Steam Trade Url Bulma konusu da bu bağlamda oldukça önemlidir. Trade işlemi için takas linki oluşturmak gerekmektedir. Bu url oluşturulmaya işlemi gerçekleştirmek mümkün değil. Biz de bu yazımızda sizlere Steam içinde trade url si nasıl bulunur bu konudan bahsedeceğiz.

Steam Trade Url Nasıl Bulunur?

  1. İlk olarak Steam’i uygulamasını açalım
  2. Ardından profilimize giriyoruz. Giriş sonrası üst tarafta yer alan butonlardan en sağındakine tıklayalım
  3. Steam profiline giriş yapalım ve sağ tarafta yer alan “Envanter” sekmesine tıklayalım. Dilerseniz profil isminize tıkladıktan sonra alt tarafta açılan seçeneklerden Envanter’e de tıklayabilirsiniz.
  4. Envanter kısmının üst tarafında  “Takas Teklifleri” butonu bulunmaktadır. Bu butona tıklayarak url oluşturma işleminizi tamamlayabilirsiniz.
  5. Ayrıca takas teklifleri sekmesine girerek sağ tarafta yer alan “Bana Kim Takas Teklifleri Gönderebilir”e seçeneği de burada işimize yarayacak olanb bir işlemdir.
  6. Açılan sekmede takas linkini görebilir ve değiştirebiliriz. Steam takas linki adresinizi üstüne tıklayıp Ctrl+C yaparak risksiz biçimde kopyalamanız mümkündür.
  7. Manuel işlem yerine kopyala ve yapıştır yapmak sizin için en iyisi olacaktır.

Görüldüğü üzere Steam üzerinden url bulma işlemi aslında oldukça basittir. Ancak bu işlem için yukarıdaki maddeleri harfiyen yerine getirmek gerekmektedir. Steam Trade Url oyuncuların sıklıkla kullandıkları ve araştırdıkları bir konudur. Genellikle ilk etapta oyuna yeni başlayanlar bu konuyla ilgilenmezken sonrasında levelleri arttıkça konuya olan ilgileri de artmaktadır. Bizler de bu bağlamda Steam Trade Url Nasıl Bulunur? Konusuna açıklık getirecek bazı kavramlara değindik. Aynı bölümde yer alan kısımda size gönderilen takas tekliflerini görebilir ve bu konuda kısıtlama yaparak size takas teklifi gönderecek kişileri de seçebilirsiniz. Steam Trade Url bulmak için sitemizdeki yazımızı okuyarak işlemleri yapmanız yeterlidir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER