DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:27

Taliyah Rün S13 - Taliyah Rün Build

Taliyah Rün S13 - Taliyah Rün Build

League Of Legends efsanesi, içinde barındırdığı karakterlerin oldukça sevilmesi ile de oynaması oldukça zevkli bir oyun olmuştur. Bu karakterlerin en sevilenlerinden biri de Taliyah'tır. Bizler de bu karakteri tanıtacağız ve rünlerini anlatacağız. Taliyah Rün S13 - Taliyah Rün Build yazımız ile Taliyah hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Taliyah

Taliyah Shurima'lı bir göçebedir ve büyücüdür. Gençliğin meraklılığı ve yetişkin olmanın verdiği sorumluluğun arasında kalmıştır. Güçleri giderek artmaktadır. Bu güçlerin gerçek doğasını keşfetmek için uzun bir yolculuğa çıkmıştır ve Valoran'ı baştan sona kat etmiştir. Ancak kabilesini korumak için geri dönmek zorunda kalmıştır. Yufka yürekli bir şampiyondur. Ama bunu onda zaaf olarak görenlere bunun bedelini ağır ödetmektedir. Taliyah deli dolu bir gençtir ancak iradesi dağları taşları yerinden oynatacak seviyededir ve yeryüzünü sarsacak kadar hiddetlidir.

Taliyah Rün

  1. Taliyah'ın rün sayısı pek fazla değildir ancak kısıtlı rünlerinin neredeyse hepsi yüksek oranda tercih ediliyor. Hakimiyet rünleri büyücülük rünlerinden sayıca da tercih edilme oranı olarak da fazladır.
  2. En fazla tercih edilen hakimiyet rünü %99 oranla belden aşağı rünüdür. Yine aynı oranda yani %99 ile hazine avcısı rünü de tercih edilir.
  3. Onları takip eden rün yine %93 gibi yüksek bir seçim oranıyla kullanılan gözyuvarı koleksiyonu rünüdür. Son hakimiyet rünü ise %87 gibi yine yüksek sayılacak bir oranla tercih edilen kara hasattır.
  4. Büyücülük rünlerine geldiğimizde ise iki rün bizi karşılıyor. Bunlardan ilki ve en çok tercih edileni %94 oranında kullanılan suda yürüyen rünüdür. Diğer büyücülük rünü ise %47 gibi ortalama bir oranla seçilen mutlak odak rünüdür.

Taliyah güç olarak ortalama bir şampiyondur. Ancak oyuncuların sevdiği bir karakterdir. Oyuncular Taliyah'ı seçerler ve rünlerini yüksek oranlarla kullanırlar. Her oyuncu kendine hitap eden karakteri seçmelidir. Oyunun zevki seçtiğiniz karakterle bütünleşmenizle birlikte daha da artar. Taliyah da birçok oyuncuya hitap eden bir şampiyondur, onu alt etmek zordur. Taliyah rünlerini anlattığımız bu yazıdaki bilgiler ışığında Taliyah ile ilgili bilgi sahibi olabilir, seçiminizi daha bilinçli yapabilirsiniz.