DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:40:19

Valorant Tag Değiştirme - Id Değiştirme

Valorant Tag Değiştirme

Valorant oyununu oynayan kullanıcıların sayısı günden güne artmaktadır. Hal böyle olunca oyunla ilgili sorulan soruların sayısı da çoğalmaktadır. Kullanıcılar oyunu daha iyi oynamak ve güzel bir takım oluşturmak için birbirlerini ile forumlarda tanışmakta ve birbirlerine arkadaşlık isteği göndermektedirler. Oyun içinde arkadaşlık isteği gönderebilmek için bilindiği üzere kullanıcı adı ve etiketi gerekmektedir. Yani bir kullanıcıyı arkadaş olarak eklemek isterseniz ondan kullanıcı adı ve oyuncular arasında tag diye bilinen etiketini istemelisiniz. Bu etiketler oyuncu profilinin üzerine fareyle gelindiğinde gösterilebilmektedir. Peki, oyunda etiket değiştirmek mümkün mü? Valorant tag değiştirme işlemi nasıl yapılır? Oyuncuların merak ettiği tag etiket değiştirme işleminin nasıl yapıldığını adım adım açıklayalım.

  1. Öncelikle Riot Games hesabına giriş yapmalısınız.
  2. Sonrasında “change Riot ID “ ya da Türkçe karşılığı ile “Riot ID değiştir” sekmesine tıklanmalıdır.
  3. Burada 2 sekme açılmaktadır.
  4. İlk açılan sekmeye kullanıcı adınızı yapıştırın.
  5. İkinci sekmeye yani # işaretinden sonra gelen alana ise istediğiniz numarayı girin. Bu sizin etiket numaranız olacaktır.
  6. Bu işlem sonrası “submit” butonuna tıklamayın unutmayın. Bu yapılan işlemin kaydedilmesi anlamına gelmektedir.

Etiket değiştirme işlemi sonrası kullanıcıların sizi ekleyebilmesi için yeni tag o girmesi gerektiğini unutmayın. Yani forumlarda, tanıtım sitelerinde ya da vs yerlerde eski tag ile profilinizi tanıtıyorsanız bu mecralardan da etiket adınızı değiştirmeniz yeni oluştuğunuz halini kopyalamanız gerekmektedir. Bu işlemi yapmazsanız gönderilen arkadaşlık istekleri askıda kalacak ya da size ulaşmayacaktır. Burada dikkat edilmesi gereken bir diğer husus da etiket değiştirme işleminin sürekli yapılamayacağıdır. Yani etiket değiştirdiniz ve beğenmediniz tekrar değiştirmek için en az 30 gün beklemeniz gerekmektedir. Ücretsiz olarak etiket değiştirme işlemi 30 günde bir yapılabilmektedir.

Kullanıcılar etiket değiştirme işlemini farklı sebeplerden yapabilmektedir. Örneğin kendisine çok farklı yerlerden arkadaşlık isteği geliyorsa ya da takımı doluysa ve şu an arkadaşlık isteği almak istemiyorsa oyuncu valorant tag değiştirme işlemi yapabilmektedir. Bu işlemi yapmak ise yukarıda bahsettiğimiz gibi oldukça basit şekilde gerçekleşmektedir.