DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:36:14

Veigar İtem Dizilimi – Veigar İtem Build

Veigar İtem Dizilimi – Veigar İtem Build

Son zamanların en çok takip edilen oyunlarından biri olan League Of Legends hanesine her geçen dakika yeni oyuncular katmaktadır. Bununla birlikte oyunda olan değişiklikler, meta yenilemeleri gibi konularda bilgi sahibi olmak isteyen oyuncular bu konuda araştırmalar yapmaktadırlar. Sizlere League Of Legends karakterlerinden olan Veigar karakterinin Veigar İtem Dizilimi – Veigar İtem Build hakkında güncel metaya paralel bilgileri vereceğiz ve karakterin hikâyesinden bahsedeceğiz.

Veigar

Kimileri dünyayı ele geçirmek, dünyaya hükmetmek isterken kimileri dünyayı daha güzel bir hale getirmek isterken; Mordekaiser de dünyayı hüküm altına almak isteyenlerden biriydi. Küçük bir yordle olan Veigar dünyayı daha iyi bir yer haline getirmek isterken onu bulan Mordekaiser kendi için savaşabilecek her şeyi esir alan işine yaramayacakları katleden kötülükler lorduydu. Mordekaiser bir bakışta Veigar’ın ne kadar güçlü olduğunu anladı ve onu kölesi yaptı. Yıllar boyu onun gücünü kullanarak akıl almak kötülükler yaptırdı. Yıllar geçtikçe yaptıkları kötülüklerden etkilenen bir görünüşü oldu kötülük artık onunla bütünleşiyordu. Mordekaiser yıllar sonra tahttan indirildi ve Veigar bu kölelikten kaçma fırsatı buldu. Kaçtığında kötülükten kaçmak istemesi gerekirken kötülüğü kucakladı. Herkes ondan korksun istiyordu ve yoluna çıkıp onu ciddiye almayanları yok etmekten geri durmadı. Gözleri artık kor ateş gibi parlıyordu, kötülüklerin efendisi olmak istiyordu.

Veigar İtem

League Of Legends’in büyücü karakterlerinden olan Veigar’ın Veigar İtem dizilimini sizler için derledik. Gelin aşağıdaki bu dizilime bir göz atalım.

  1. Başlangıç itemi olarak Doran’ın Yüzüğü ve Can iksiri ile başlayan oyuncularımız,
  2. Devamında Kayıp Cilt ve Çizme ile item dizilimlerini yapmakta bir adım daha atmaktadırlar,
  3. Ana başlangıç itemi olarak Hepbuz ve Sihirbaz Pabuçları alan oyuncularımız,
  4. Rabadon’un Şapkası ve Hiçlik Değneği ile hem büyü nüfuzu kazanıp hem de büyü güçlerini artırmaktadırlar,
  5. Zhonya’nın Kumsaati ve Banshee’nin Duvağı ile savunma değerlerini artırmak ve kritik anlardan sıyrılmak içi çıktıkları itemlerle item dizilimlerini tamamlamaktadır.

Yukarıdaki itemler güncel metaya paralel olup itemler karşınızdaki rakibinize göre değişkenlik gösterebilmektedir.