DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:39:52

Zula Bad Module İnfo Hatası

Zula Bad Module İnfo Hatası

Gencinden yaşlısına kadar oldukça geniş bir kitleye hitap eden Zula, son yılların en sık tercih edilen nişangah oyunlarından biri olarak öne çıkmaktadır. Yapımcılar Lokum Games ve Byte Games ülkeyi Türkiye’den başka 15 i aşkın ülkeye de sokmayı başarmışlardır. Bunda elbette oyun içi başarısı kadar oyun dışındaki donanımsal ve teknik özellikler de önemlidir. Oyun yapım şirketi oyunun her anında onu destelemekte ve oluşabilecek tüm hatalarda kullanıcılara yardımcı olmaktadır. Oyuncuların son dönemlerde en sık yakındıkları hatalardan bir tanesi ise hiç kuşkusuz Zula Bad Module İnfo Hatasıdır. Çünkü sorunun oyun içi mi yoksa bilgisayarın özellikleri ile mi belli olduğunun anlanması da bu hatada oldukça zordur. Şimdi sizlere bu hata nasıl anlanır ve problem nasıl ayıklanır bunun bilgisini vereceğiz.

Zula Bad Module İnfo Hatası Nasıl Çözülür?

  1. Bu hata genellikle Windows 10’de vermektedir.
  2. Yani ilk olarak herhangi bir Windows sürümünden Windows 10’a geçtiyseniz eski sürüme dönmeniz tavsiye edilmektedir.
  3. İkincisi güncel olmayan sürücülerdir. Bilgisayarınızda yer alan tüm sürücüleri güncelleyin. Bunun için internetteki sürücü bulma ve güncelleştirme programlarını tercih edebilirsiniz.
  4. Üçüncü seçenek kayıt defterindeki hatalardan kaynaklanıyor olabilmesidir. Kayıt defteri düzenleyicinizi açarak bir tarama yaptırmanız ve hataları onar seçeneğine tıklamanız sizler için faydalı olabilmektedir.
  5. HDD’de bakım ve onarım işlemi de bad modüle info hatasını çözebilecek adımlardan bir tanesidir.
  6. Windows dosyalarının tamamını onarmanız da sizler açısından faydalı olabilecektir.
  7. Bunun yanı sıra bilgisayarda bulunan antivürüs programınız vasıtasıyla bilgisayara genel bir tarama yaptırmanız da faydalı olacaktır. Çünkü virüsün bulaştığı bir dosyanın ya da sürücünün çalışmaması online bir oyun içerisinde bad modüle info hatasına sebebiyet verebilmektedir.

Görüldüğü üzere Bad Module İnfo Hatası online oyunlarda görülebilen en can sıkıcı hatalardan bir tanesidir. Çözümü de oldukça karmaşık olan bu hatadan kurtulmak için yukarıda verilen adımları harfiyen yerine getirmeniz gerekmektedir. Ancak bu adımları yapmadan önce eğer Windows 10’a yeni geçiş yaptıysanız eski sürüme geçmeniz ya da sürüm uyumluluk ayarlarından win 10’u seçmeniz önerilmektedir.