DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:03

Aatrox Rün S13 – Aatrox Rün Build

Aatrox Rün S13 – Aatrox Rün Build

LOL özellikle 10 yıldır ülkemizde en popüler oyun listesinde üst sıralarda yer alıyor. Oyun devamlı olarak standartlar dahilinde devam ediyor olsa da karakterlerin özel güçleri, etkinlik alanları ve çeşitli özellikleri gamerlar tarafından çok sevilmekte ve takip edilmektedir. Öyle ki LOL’ün karakterlerinin özellikleri neredeyse tüm oyuncular tarafından bilinmekte ve forumlarda tartışılmaktadır. Lol’ün yapımcıları ise karakterler arasında adaletli bir dağılım olması ve mücadelelerin daha keyifli sürdürebilmesi amacıyla devamlı güncelleştirmeler ve iyileştirmeler atmaktadır. Bu güncelleştirmeler şampiyonların birbirleri arasında çekişmeli mücadelelere  sahne olmaktadır. Bizler de bu yazımızda Lol’ün sevilen karakterlerinden Aatrox’un incelemesini yapacağız. Kısa bir inceleme sonrasında Aatrox Rün S13 – Aatrox Rün Build konusu da sizler için açıklanacaktır.

Aatrox

Hikayeye göre Aatrox, yüzyıllar boyu hapis kaldıktan sonra  özünün hapsedildiği kılıcı kullananları ele geçirip bedenlerini değiştirmiştir. Sonra soydaşları arasında ilk serbest kalan olmayı başarmış ve gücünün zirvesine ulaşarak şimdiki konumuna ulaşmıştır.

Aatrox Rünleri

  1. Aatrox İsabet bazında incelendiğinde yenilmez,  zafer, efsane çeviklik  ve son direniş özelliklerinin öne çıktığı görülmektedir.
  2. Aatrox bu Rünlerde isabet bazında gerçekten oldukça iyidir.
  3. Aynı şampiyon için azim başlığı altında bir inceleme yapıldığında ise ikinci şans, gözü kara,  saldırı hızı ve zırh özelliklerinin öne çıktığını görüyoruz.
  4. Aatrox’un öne çıkan özellikleri incelendiğinde bu şampiyonun neden bu denli tercih edildiği de ortaya çıkmaktadır.

Yukarıdaki maddelerde de görüldüğü üzere Lol’ün sevilen karakterlerinden Aatrox'un rünleri oldukça fazladır. Bu özelliklerin geliştirilebilir olması ona ekstra birçok aktiflik katmaktadır. Oyuncular maçlara çıkmadan önce karakterlerin hem counterlarına hem de rünlerine bakarak önceden kısa bir araştırma yapmayı tercih etmektedir. Siz de sitemizde Aatrox ile ilgili yazılan bilgileri kontrol ederek maçları kazanma şansınızı daha üst seviyelere çıkarabilirsiniz. Unutmayın hiç bilmeden oyuna girmektense biraz araştırmak ve o şampiyon hakkında bilgi sahibi olmak sizi maçlarla zafere ulaştıracak yegane şeydir. Aatrox Rünleri yaparak maçlara çıkmak size ekstra motivasyon sağlayacak ve maçları daha üst seviyede oynamanıza olanak sağlayacaktır.