DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:15

Ahri İtem Dizilimi – Ahri İtem Build

            Ahri İtem Dizilimi – Ahri İtem Build

            Dünya üzerinde en çok oynanan strateji oyunlarından biri olan League Of Legends oyunu çıkış tarihinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen halen en popüler oyunlar arasında yer almaktadır. Bu başarısının altında yatan etmen ise LoL oyununun geliştirici ekiplerinin oldukça istikrarlı ve disiplinli çalışmalarıdır. Oyuna getirilen güncellemeler ve yeni karakterler sayesinde bünyesine her geçen gün yeni oyuncular eklemeyi başaran bu oyun aynı zamanda oyuna eklenen karakterleri de güncelleyerek oyun içi dengelerin bozulmasını önemli ölçüde engellemektedir. Oyun içinde bulunan birbirinden farklı ve birbirinden güzel karakterler oyunu daha da cazip kılmaktadırlar. Ayrıca bu karakterlere yazılmış olan hikayeler de oyuncu kitlesinin dikkatini büyük ölçüde çekmektedir. Ahri İtem Dizilimi – Ahri İtem Build yazımızda sizlere Ahri karakterinin kısa hikayesini ve item dizilimini anlatacağız. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan Ahri’nin hikayesine ve daha sonra itemlerini anlatmaya başlayalım.

            Ahri

            Sahip olduğu büyü yeteneklerini birer küreye çevirebilen Ahri, kürelerin içine hapsettiği büyülerini saf enerjisinden üretmektedir. Düşmanlarını ağır ağır, keyif alarak yok etmeden önce onların duygularına sızıp duygularıyla oynamaya bayılmaktadır. İçine çektiği ruhlarla birlikte ruh sahiplerinin yaşanmışlıklarını da içine alan Ahri, bu sayede biraz da olsa empati yeteneğini geliştirmektedir.

            Ahri İtem

            Doğru item dizilimi sayesinde tam bir canavara dönüşen Ahri’nin itemleri aşağıda verilmiştir.

  1. Oyuncular genellikle Hepbuz itemi ile oyuna başlamaktadır.
  2. Daha sonra Sihirbaz Pabuçları itemi ile oyunlarına devam etmektedirler.
  3. Oyuncular sıralamayı Gölgealev itemi ile devam ettirmektedir.
  4. Daha sonra ise Zhonya’nın Kumsaati itemi gelmektedir.
  5. Dizilimin beşinci sırasında yer alan item Rabadon’un Şapkası itemidir.
  6. Dizilimi tamamlayan item ise Hiçlik Değneği itemidir.

Ahri İtem dizilimi yukarıda belirttiğimiz şekildedir. Doğru bir item dizilimi seçmiş olduğunuz karakterin tam potansiyelini ortaya koymanıza olanak tanır. Doğru itemleri seçmeden oynamanız sadece ama sadece vaktinizin boşa gitmesine ve diğer oyuncuların sizlere sinirlenmesine sebep olacaktır. Bunun gibi kötü deneyimleri yaşamak istemiyorsanız kesinlikle yukarıda belirttiğimiz item dizilimini kullanmanızı şiddetle tavsiye etmekteyiz.