DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:03

Ahri Rün S13 – Ahri Rün Build

Ahri Rün S13 – Ahri Rün Build

Ülkemizdeki en çok oynanan oyunların başında hiç kuşkusuz League of legends gelmektedir. Piyasada en çok oynanan oyun olması, sağlam ekran görüntüleri ve karakterlerin gostik yapısı Lol’ün bu denli sevilmesinin başlıca nedenlerindendir. Ayrıca sürekli olarak char kasılması ve bu charların ciddi anlamda gamerların reklamını yapması Lol’e olan ilgiyi de her geçen gün arttırmaktadır. Biz de bu yazımızda sizlere Lol’ün öne çıkan karakterlerinden biri olan Ahri hakkında bilgilendirme yapacağız. Bu bilgilendirme sonrasında Ahri Rün S13 – Ahri Rün Build konusu hakkında da gereken bilgileri vererek incelemelerde bulunacağız. Makalemizi okumayı bitirdiğinizde Lol’de Ahri’ye dair çoğu önemli bilgiyi öğreniyor olacaksınız.

Ahri

Ahri, büyüyü saf enerjiden oluşan kürelere dönüştürebilmektedir. Avlarının yaşam özlerini çalmadan önce duygularıyla oynamaktan da geri durmayan Ahri, sevilen bir karakter olarak öne çıkmaktadır.

Ahri Rünleri

  1. Ahri, hakimiyet bazında incelendiğinde özellikle Elektrik, kan tadı, göz yuvarı ve mükemmel avcı yetenekleriyle öne çıkmaktadır.
  2. Özellikle mükemmel avcı özelliğinde 6 yetenek hızı + kelle avcısı yükü başına 5 yetenek hızı kazanmaktadır.
  3. Aynı şekilde elektrik ver özelliğinde ise bir şampiyona 3 saniye gibi kısa bir süre içerisinde 3 ayrı saldırı gerçekleştirmektedir
  4. Kahramanımıza ilham yönünden baktığımızda ise minyon uçaran ve peksimet teslimatı ile öne çıktığını görüyoruz.
  5. Ayrıca ilham bazında komik sezgi özelliği de Ahri Rün için oldukça önemlidir.

Görüldüğü gibi Ahri Rünleri oldukça farklıdır ve karakter için farklı skilleri ifade etmektedir. Bunları bilmeyen birinin Lol’de Ahri ile oynaması ve özelliklere hakim birinin oynaması elbette ki aynı değildir. Biz de yazıları bu bağlamda farkındalık oluşturması ve kişilere faydası olması açısından bu şekilde yayınlamayı tercih ediyoruz. Hangi şampiyon olursa olsun ilk olarak counter ve Rünleri inceleyerek oyuna başlarsanız bu size ekstra avantaj sağlayacaktır. Burada da görüldüğü gibi Ahri son derece sağlam Rünlere sahiptir. Özellikle mükemmel avcı özelliği oyuncuların sıklıkla başvurmayı seçtiği bir skill olarak öne çıkmaktadır. Ahri için en ayrıntılı bilgiler bu yazımızda sizlere aktarılmıştır.