DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:13

Akshan İtem Dizilimi – Akshan İtem Build

   Akshan İtem Dizilimi – Akshan İtem Build

            Dünya çapında büyük bir üne sahip olan League Of Legends oyunu ülkemizde de oldukça büyük bir ses getirmiştir. Yıllar geçtikçe eskimesi beklenirken tam tersi bir etki yaratıp getirmiş oldukları yenilikler ve güncellemeler sayesinde oyuncularının heyecanını her an diri tutabilmektedirler. İçinde barındırmış olduğu yüzlerce karakter ve bu karakterler için yazılmış olan esrarengiz yüzlerce hikâye sayesinde daha da ilgi çekici bir hâl alan LoL oyununun geliştirici ekibi aynı zamanda oyuna getirmiş oldukları yeni karakterleri, oyuncuların şikayetleri üzerine diğer karakterlerle uyumlu hale getirmektedir. Bu sayede oyun içi dengeler bozulmamaktadır ve oyuncular da hallerinden memnun bir şekilde oyununu oynamaya devam etmektedir. Fakat oyun içinde binlerce eşya bulunmaktadır. Bu eşyaları doğru bir şekilde kullanabilmek için yeni başlamış olan oyuncuların bir rehber ihtiyacı doğmaktadır. Biz de bu noktada devreye girerek Akshan İtem Dizilimi – Akshan İtem Build başlıklı yazımızı yazmış bulunmaktayız. Bu yazı içerisinde hem Akshan karakterinin kısa bir hikayesi hem de bu karakterin doğru item dizilimi bulunmaktadır. Dilerseniz karakterin hikâyesini anlatarak başlayalım.

            Akshan

            Tehlike kavramı onun için eğlence demektir. Aşırı karizmatik yapısı sayesinde oldukça çok ilgi gören Akshan, kötülüğe karşı varını yoğunu koyarak kazanmaktadır. Gölge kadar sessiz ve görünmez bir hâle bürünerek düşmanlarına hiç beklemediği bir anda saldırmaktadır. Hayatını kendi ahlâk felsefesine göre devam ettirmektedir.

            Akshan İtem

            Doğru itemler sayesinde aşırı keyifli bir oynanışa sahip olan Akashan’ın itemleri aşağıdaki şekildedir.

  1. Oyuncular genellikle Kraken Katili itemi ile maçlarına başlamaktadır.
  2. Daha sonra Savaşçı Çizmeleri itemi ile maçlarına devam etmektedirler.
  3. Mahvolmuş Kralın Kılıcı itemi ile sıralamayı devam ettirmektedirler.
  4. Sonrasında Dominik Efendi’nin Hürmetleri itemini almaktadırlar.
  5. Guinsoo’nun Hiddeti itemi ile maçlarına devam eden oyuncular,
  6. Aklın Sonu itemini kullanarak item dizilimini sonlandırmaktadırlar.

Akshan İtem dizilimi yukarıdaki gibidir. Doğru item dizilimi sayesinde yenemeyeceğiniz rakip olmayacak. Bunu kendi gözlerinizle göreceksiniz. Unutmayın ki bir karakterin tam potansiyelini ortaya çıkarabilmek için o karakteri doğru itemlerle oynamamız gerekmektedir.