DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:37:13

Anivia İtem Dizilimi – Anivia İtem Build

            Anivia İtem Dizilimi – Anivia İtem Build

            Çıktığı günden bu yana tüm dünyayı kasıp kavuran League Of Legends oyunu ülkemizde de oldukça popülerdir. Yılların eskitemediği bu oyun bünyesinde barındırmış olduğu birbirinden farklı yüzlerce karakter ve bu karakterlere ithafen yazılmış olan hikayeler sayesinde oldukça ilgi çekici bir hâl almaktadır. Oynamakta oldukları karakterlerin geçmişini merak eden oyuncu sayısı oldukça fazladır. Hâl böyle iken oyuncuların en çok arattıkları başlıklar karakterlerin hikayeleri olmaktadır. Anivia İtem Dizilimi – Anivia İtem Build başlıklı yazımızda hem Anivia karakterinin hikayesini hem de bu karakterin doğru item dizilimini siz değerli oyuncularla paylaşmış bulunmaktayız. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan Anivia karakterinin hikayesini anlatmaya ve ardından doğru item dizilimini maddeler halinde anlatmaya başlayalım.

            Anivia

            Kendini iyiliğe adamış olan bu kanatlı ruh, elinde olan keskin buz ve rüzgâr güçleri sayesinde oldukça tehlikeli bir duruma bürünmüştür. Acıma duygusunu yitirmiş olan Anivia mensup olduğu kabilesine devasa kanatları sayesinde kılavuz olmaktadır. Topraklarına göz dikenleri acımasızca katletmeyi kafasına koymuştur. Ölümsüz olduğunun bilincinde olan Anivia, topraklarını varını yoğunu ortaya koyarak, tüm benliği ile korumaktadır.

            Anivia İtem

            Doğru item dizilimi sayesinde oldukça tehlikeli olabilen Avinia karakterinin item dizilimi aşağıda belirtildiği gibidir.

  1. Oyuncular Liandry’nin Istırabı itemi ile maçlarına başlamaktadır.
  2. Bunun akabinde Sihirbaz Pabuçları itemi ile maçlarına devam etmektedirler.
  3. Sonrasında Başmelek Asası itemini satın almaktadırlar.
  4. Daha sonra Zhonya’nın Kumsaati itemini envanterlerine eklemektedirler.
  5. Bunlara ek olarak Rabadon’un Şapkası itemini de satın almaktadırlar.
  6. Son olarak Morellonomikon itemi ile item dizilimini sonlandırmaktadırlar.

Anivia İtem dizilimi bu şekildedir. Unutmayın ki sahip olduğunuz ve oynamak istediğiniz karakterlerin tam potansiyellerini, neler yapabileceklerini öğrenmek için doğru itemler almalısınız. Yüzlerce karakter bulunan LoL oyunu bünyesinde binlerce eşya barındırmaktadır. Bu da demek oluyor ki her karakter kendisine özel item dizilimi hak etmektedir. Doğru ve olması gerektiği gibi bir item dizilimi sayesinde hayalini kurmuş olduğunuz zafer serileri peş peşe gelecektir. Şimdiden keyifli oyunlar ve bol zaferler dileriz.