DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:01

Anivia Rün S13 – Anivia Rün Build

Anivia Rün S13 – Anivia Rün Build

Lol’de karakterin özellikleri oyuncuların seçimlerinde oldukça önemlidir. Oyuncular, kendilerine şampiyon seçerken o şampiyonun hikayesine, özelliklerine, dış görünüşüne ve Counterlarına son derece dikkat ederler. Ancak dikkat edilen bir şey daha varsa o da şampiyonların rünleri ve bu rünlerin öne çıkan imza özellikleridir. Her Rün oyuncu için ayrı bir anlam ifade etmekte olup gamerların taleplerinin bu doğrultuda karşılandığını biliyoruz. Biz de sizlere bu yazımızda oldukça merak edilen ve sevilen Lol karakteri Anivia hakkında bilgiler vereceğiz. Sonrasında ise Anivia Rün S13 – Anivia Rün Build konusu ile ilgili en can alıcı noktaları siz değerli okuyucularımızla paylaşıyor olacağız. Şimdi gelin birlikte ilk olarak Anivia hakkında kısa bir bilgilendirme yapalım ve sonrasında rünlerini inceleyelim

Anivia

Anivia Freljord'u korumak için sonsuz yaşam, ölüm ve yeniden doğuş döngüsüne katlanan mükemmel bir kahramandır. Keskin rüzgârların dünyaya getirdiği bu yarı ilah Anivia, gücünü düşmana karşı acımasızca kullanmaktadır. Ayrıca Anivia acımasız kuzeydeki kabilelere kılavuzluk ederek gücüne güç katmaktadır. Kabilelerde onu bir umut simgesi olarak gören ve yepyeni yarınlara olan inancı hiç bir zaman bitmeyen Anivia, oyuncuların sıklıkla tercih ettikleri bir şampiyondur.

Anivia Rünleri

  1. Anivia’nın Hakimiyet bazında incelemesi yapıldığında Elektrik Ver ve Kan Tadı özelliklerinin bir hayli yüksek olduğu görülmektedir.
  2. Aynı şekilde göz yuvarı koleksiyonu ve Hazine Avcısı özelliklerinde de Anivia bir hayli ataktır.
  3. İlham başlığı altında yapılan incelemeler ise Anivia’nın peksimet teslimatı ve Sihirli Pabuçlar ile birlikte gücünün zirveye ulaştığını kanıtlamaktadır.

Lol’ün sevilen şampiyonlarından olan Anivia yukarıda da belirtmiş olduğumuz gibi oldukça önemli Rünlere sahiptir. Bu rünleri oyuncuyu diğer şampiyonlar karşısında farklılaştırmakta ve özellikle imza hareketlerini öne çıkarmaktadır. Anivia Rünleri incelemesi yaparak maçlara giren kişiler diğerlerine göre çok daha başarılı olmaktadır. Çünkü şampiyonun zayıf yanları, güçlü yanları ve counterlarının bilinmesi onu diğerleri karşısında bir adım önde tutmaktadır. Ancak her ihtimale karşı rünleri inceleyerek oyuna girmek size ekstra motivasyon sağlayacaktır. Bu yazımızda sizlere Anivia hakkında bilgilendirme gerçekleştirdik.