DostGame
DostGame 29 Ocak 2024 02:38:01

Annie Rün S13 – Annie Rün Build

Annie Rün S13 – Annie Rün Build

Lol’ün en sevilen karakterlerinden biri hiç kuşkusuz Annie’dir. Annie; mistik hikayesi, sevilen kurgusal özellikleri ve dış görünüşü ile oldukça dikkat çekmektedir. Lol zaten hali hazırda oldukça sevilen bir oyundur. Bu oyun öylesine popüler ki oyuncular arasında bir güncelleştirmesi ya da şampiyonun birine yapılan iyileştirmeler dahi dikkatle takip edilmektedir. Bizler de bu yazımızda oldukça sevilen ve talep gören Annie Rün S13 – Annie Rün Build konusu ile ilgili önemli bilgiler vereceğiz. Öncelikli olarak Lol’ün bu kadar sevilme sebeplerinden bir tanesinin de karakter analizleri olduğunu hatırlatmak istiyoruz. Lol’ü oynamadan önce Annie hakkında bilgi toplamanın ve onun hem counterlarını hem de rünlerini incelemeniz size oyun içinde de fayda sağlayacaktır.

Annie

Çok bilmiş bir yapıya sahip olan , oldukça sevimli bir yapıda olmasına rağmen bir o kadar da tehlikeli ateş güçlerine sahiptir. Bu öylesine bir güçtür ki Noxus'un kuzeyindeki dağların karanlık gölgeleri bile buna engel olamamaktadır. Çocukluk masumiyetinde sonsuza kadar kaybolmuş görünen Annie, oyun içerisinde ormanda gezinerek kendine arkadaş bulmaya gayret etmektedir.

Annie Rünleri

  1. Annie, hakimiyet bazında incelendiğinde elektrik ver ve kan tadı özellikleri ile ortaya çıkmaktadır.
  2. Ayrıca Annie’nin hazine avcısı ve zombi totemi özellikleri de hakimet bazında önemli olup %100 etkiye sahip rünleri arasındadır.
  3. Annie’yi İlham bazında inceldiğimizde ise Kozmik Sezgi ve peksimet teslimatı ile öne çıktığını görüyoruz.
  4. İlham bazında var olan 2 rünün de %100 olması Annie hakkında öne çıkan özellikler arasındadır.

Görüldüğü üzere Annie Rünleri oldukça etkilidir. Özellikle hakimiyet ve ilham bazında yapılan incelemeler bize gösteriyor ki şampiyonun %100’ü bulan özellikleri oyuncuların onu seçimlerinde etkili oluyor. Bizler bu yazıyı yazarken Annie Rünleri en güçlü olduğunu sizlere belirterek başlamak istedik. Aynı zamanda Annie’yi seçecek oyuncuların da seçimlerinde bu kriterleri dikkate almaları önemlidir. Çünkü direkt mücadeleye girildiğinde şampiyonada hangi özellikler aktif hangileri daha zayıf bilinemez. Bu deneme yanılma ile bulunduğunda ise oyuncu maçlarda oldukça zor durumda kalmış olur. Bu yüzden size kahraman rünleri incelemesi yaparak sonrasında oyunlara çıkmanızı öneriyoruz.